Kleine jongens worden groot: Ian Thomas is van ’t straat en dit is de gelukkige

Kleine jongens worden groot: Ian Thomas is van ’t straat en dit is de gelukkige

Sinds Ian Thomas naar het grote Amerika trok, horen we nog maar weinig van ‘m. Wie de zanger wil volgen, kan echter wel op zijn Instagram terecht. Daar liet hij de wereld ook weten niet meer solo door het leven te gaan. Niet toevallig net op Valentijn postte hij daar een foto met zijn nieuwe vriendin: de Gentse Anna Carina. 

Onlangs nog stelde de zanger zijn nieuwe videoclip Bon Appetit voor. Maar daarvoor was het al van vorig jaar geleden dat Ian Thomas nog eens in het Belgische nieuws was. Toen dropte de zanger voor het eerst sinds lang nieuwe muziek. Maar nu zorgt hij zelf voor nieuws, want op zijn Instagramaccount maakt hij bekend niet langer single te zijn.

Blauw hartje

Welke dag is er beter dan Valentijn om aan te kondigen dat je van’t straat bent. Ian Thomas postte, dus niet toevallig op 14 februari, een foto met zijn vriendin. Een onderschrift was niet nodig, het blauwe hartje en vooral de romantische pose zeggen genoeg.

Wie een beetje in de reacties onder de foto zocht, kon al snel de gelukkige dame vinden. Anna Carina Schoeters blijkt de gelukkige te zijn die zich ‘mevrouw Thomas’ mag noemen. Ook als je op haar Instagrampagina kijkt, kan je af en toe een (bijna) onherkenbare Ian Thomas opmerken.

De foto waarop Ian Thomas voor het eerst zijn vriendin aan de wereld toonde:

YouTube Ian Thomas

Wat later postte hij ook een foto van Anna Carina die aan het slapen was:

Ook op haar Instagram kom je soms foto’s van de zanger tegen:

Je ziet z’n gezicht niet, maar fans van de zanger zullen ongetwijfeld de tatoeages van Ian Thomas herkennen:

Gesponsorde artikelen