Left Right
scrollTop top

Koen Crucke post een backstagefoto van het Sportpladijs, maar deelt per ongeluk iets te veel


Koen Crucke post een backstagefoto van het Sportpladijs, maar deelt per ongeluk iets te veel

Koen Crucke, beter bekend als Alberto, is net zoals de rest van de cast van ‘Samson en Gert’ te gast in het ‘Sportpladijs’. Hij postte een foto met Jelle Cleymans van ‘Spring’ op Twitter, maar op die foto deelde hij per ongeluk iets te veel. 

Voor het Ketnet-verjaardagsfeest ‘Throwback Thursday in het Sportpladijs‘ vertoeven verschillenden van onze jeugdidolen tegenwoordig in het Antwerpse Sportpaleis. Zo ook Koen Crucke, die we kennen als Alberto Vermicelli uit Samson en Gert. Hij nam de tijd om in de backstage een foto te nemen met Jelle Cleymans, Evert van Spring.

Onder de foto postte hij “Net vlak voor hij op het grote podium moet, mijne goeie vriend Jelle. Hij is adembenemend goed.” De foto kreeg veel likes, maar dat had weinig met Jelle te maken. Het had namelijk meer te maken met de achtergrond van de foto, waar Koen Crucke per ongeluk toch iets te veel deelde.

Wifi-wachtwoord

Koen Crucke poseerde voor de foto met Jelle Cleymans backstage in het Antwerpse Sportpaleis. Wat hij echter vergat, is dat er aan de muur een papier hing met daarop het wachtwoord van het wifi-netwerk van het Sportpaleis. Op slag kon iedereen dus gratis mee surfen op het artiestennetwerk van de enorme concertzaal.

Hoewel het Sportpaleis deze fout waarschijnlijk ook snel doorhad en het wifi-wachtwoord veranderd zal hebben, zijn er toch sommige bezoekers aan het Sportpaleis in geslaagd om gratis te surfen op het netwerk.

Bedankt Alberto!

Bekijk hier de tweet met de foto van Koen Crucke en Jelle Cleymans:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810