Komt er dan toch een tweede seizoen van Wauters vs Waes? Wel als het van Tom afhangt. Of toch niet?

“Er komt een tweede seizoen van Wauters vs Waes. Nee absoluut niet. Echt niet. Nooit niet”, dat zei Tom Waes vanmorgen op Studio Brussel tegen Siska Schoeters. Ja, wat is het nu eigenlijk, Tom? 

“Ik weet het niet. Koen en ik zijn er nogal krakken in ondertussen om de mensen een beetje te pesten”, aldus Tom. “Maar nee er komt absoluut geen tweede reeks”, zei hij daarna met een knipoog. We hebben er eigenlijk dus nog steeds het raden naar. Toen Koen Wauters drie weken geleden de televisiester voor Beste Entertainmentprogramma voor Wauters vs Waes in ontvangst nam, liet hij nog vallen dat “De opnames voor het tweede seizoen al volop bezig zijn. Het zit er aan te komen, in het voorjaar van volgend jaar. De bazen weten het alleen nog niet.”

“Koen afdrogen was belangrijker dan prijzen winnen.”

De twee zijn dus eigenlijk een beetje met ons voeten aan ’t rammelen. In het Duitse Hamburg viel het programma gisteren weer in de prijzen. Tom Waes mocht de Grand Prix award voor Beste Entertainmentprogramma in ontvangst nemen op het WorldMediaFestival. Misschien dat ze een tweede reeks van het succesvolle programma dan toch overwegen. “Maar”, zei Tom. “Koen Wauters afdrogen was voor mij belangrijker dan die prijs winnen.”

“Op het moment probeer ik een klein beetje rust te vinden. Ik heb vorig jaar drie zware programma’s gedaan. Ik ga daar eerst eventjes van bekomen”, besloot Tom. Fingers crossed dus als je uitkijkt naar een nieuw seizoen!

Bron: Studio Brussel
Meer
Lees meer...