Left Right
scrollTop top

Kylie Jenner heeft haar lipfillers laten verwijderen


Kylie Jenner heeft haar lipfillers laten verwijderen

Kylie Jenner, de jongste der Kardashian-zussen, heeft een nieuwe look. De 20-jarige Jenner heeft namelijk beslist om haar lippen niet meer te laten vergroten, dat deed ze al twee jaar en groeide al snel uit tot haar handelsmerk.

De lippen van Kylie Jenner zijn al jaren een hot topic. De jongste van het geslacht Kardashian ontkende aanvankelijk bij hoog en bij laag dat ze aan haar lippen had laten werken, tot het door voor- en nafoto’s eigenlijk niet meer te ontkennen was. Kylie vertelde toen emotioneel hoe haar lippen haar grootste onzekerheid waren. Maar nu lijkt dit van de baan.

Lipfillers

We kunnen stellen dat Kylie Jenner in 2015, zoals de Kardashians wel vaker doen, een trend heeft gestart. Ze was namelijk een van de eersten die haar lippen liet vergroten door gebruik te maken van lipfillers. Dit is een operatie waarbij een vloeistof wordt geïnjecteerd in de lippen, waarbij deze vloeistof na verloop van tijd oplost.

Nadat Kylie toegaf dat ze haar volumineuze lippen te danken had aan lipfillers werd deze ingreep een echte rage. Dit is ook duidelijk merkbaar bij de deelneemsters van Temptation Island, die bijna allemaal voor dezelfde operatie kozen.

Lipkits

De lippen van Kylie groeiden zo uit tot haar handelsmerk en werden ook letterlijk het uithangbord voor haar make-uplijn Kylie Cosmetics.

Aanvankelijk bracht ze met dit merk enkel zogenaamde lipkits uit, met daarin een lipliner en een liquid lipstick. Maar ondertussen brengt ze ook andere make-up uit, maar het logo blijft de volle lippen van Kylie Jenner.

Natuurlijke look

Ondertussen lijkt Kylie deze look vaarwel te zeggen. De 20-jarige Kardashian-telg werd begin dit jaar moeder en dit had toch wel een drastische impact op haar leven.

Zo besliste ze om vaarwel te zeggen tegen haar vertrouwde lipfillers. Een fan merkte op dat ze er op haar laatste foto’s, met kersvers verloofde van Justin Bieber Hailey Baldwin, uitzag als “de oude Kylie”. Kylie antwoordde in hoogsteigen persoon dat ze “al haar filler had laten verwijderen”. Kylie is dus niet meer naar de plastisch chirurg geweest om haar lippen te laten bijwerken en gaat nu dus weer voor een natuurlijkere look.

Haar fans reageren alvast voornamelijk positief en zijn blij dat Kylie haar natuurlijke lippen eindelijk aanvaard heeft.

Instagram kyliejenner

Bekijk hier de eerste foto van Kylie Jenner zonder haar lipfillers:

Zo zagen de lippen van Kylie eruit mét fillers:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810