Left Right
scrollTop top

Kylie Jenners ‘Rise and Shine’ wordt meme, maar ze heeft de beste reactie


Kylie Jenner Rise and Shine
© YouTube, Instagram kyliejenner

Kylie Jenner groeide de afgelopen week uit tot de nieuwste meme, maar daar lag de jongste Kardashian-zus niet wakker van. Integendeel, ze surfte gewoon mee op de golf en probeert er zelfs Kardashiangewijs geld uit te slaan.

Als er een familie is die begrijpt hoe marketing werkt, dan is het wel de familie Kardashian. Nadat de sekstape van Kim lekte, liet momager Kris Jenner haar hoofd niet hangen en stampte ze er een imperium mee uit de grond dat er uiteindelijk voor zorgde dat de Kardashians zowat de bekendste familie ter wereld werden. En dat heeft ook jongste dochter Kylie Jenner begrepen.

“Riiise and shiiinee”

Kylie Jenner postte onlangs een video waarin ze haar office toonde. Daarin is een speciale kamer voorzien voor haar dochtertje Stormi, die tijdens de opnames aan het slapen was. Maar Kylie wilde ook die kamer tonen, dus maakte ze haar dochtertje wakker. Dat deed ze met een kleine zangstonde.

Kylie stapt de kamer binnen, doet het licht aan en zingt vol passie: “Riiise and shiiiineee”. Dat ieniemienie fragmentje was al voldoende om Kylie Jenner te doen uitgroeien tot een hilarische meme.

View this post on Instagram

daddy’s girl ???

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Remixes en een cover door Ariana Grande

De meme nam steeds grotere proporties aan, dus werd er ook al een heuse remix gemaakt van het nummer. De prachtige vocals van Kylie kregen zo een beat en het geheel werd een heus dansnummer. Kylie liet die remix ook al horen aan haar dochtertje Stormi, aan wie het nummer opgedragen is. Zij leek aanvankelijk enthousiast over het nummer. Maar toen ze doorhad dat het niet gezongen werd door papa Travis Scott, wilde ze toch liever een nummer van hem horen. Voor Stormi was de a-capellaversie van Rise and Shine duidelijk al goed genoeg.

Maar dat was niet de enige “remix” die er kwam van het nummer. Want even later kwam er uit onverwachte hoek ook een cover. Niemand minder dan Ariana Grande coverde Rise and Shine namelijk in een korte video. En dat klonk – uiteraard – fenomenaal.

Beluister hier de versie van Ariana Grande:

Merch

Maar de Kardashians zouden natuurlijk de Kardashians niet zijn als ze uit deze meme niet wat geld zouden proberen slaan. Dus heeft Kylie nu merch op de markt gebracht van haar debuutnumer Rise and Shine.

Het gaat om twee truien. Een witte en een zwarte, met telkens Kylie als de zon samen met de enige lyrics van Rise and Shine. De truien zijn te koop op de webshop van Kylie Jenner voor 65 dollar (58 euro) per stuk. En zo is het nog maar eens bewezen dat Kardashians (momager Kris Jenner op kop) uit àlles geld kunnen slaan.

Bekijk hier nog eens de grappigste memes van Rise and Shine:

View this post on Instagram

no caption needed

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899