Kylie Jenners dochtertje Stormi Webster had eigenlijk een veel normalere naam gehad

Kylie Jenners dochtertje Stormi Webster had eigenlijk een veel normalere naam gehad

Kylie Jenner wilde haar dochtertje Stormi eigenlijk een normalere naam geven. Maar toen ze haar dochter voor de eerste keer zag besliste ze om haar een meer toepasselijke (en meer Kardashian-vriendelijke) naam te geven.

Als er een familie is die er altijd de vreemdste kindernamen uit weet te plukken, dan is het wel de familie Kardashian. Maar de dochter van Kylie Jenner, Stormi Webster, had eigenlijk een heel normale naam gekregen, tot mama Kylie haar zag en vond dat een normale naam niet paste bij haar baby.

Rose

Kylie wilde haar dochter eigenlijk Rose noemen en zo dus de Kardashian-traditie van bedenkelij… euhm originele kindernamen doorbreken. Maar toen haar dochtertje geboren werd, zag ze er toch meer uit als een Stormi. Of “Stormi koos haar eigen naam”, zoals Kylie het graag zegt.

Maar ook die naam kwam er niet meteen. Oorspronkelijk wilde Kylie haar dochter gewoon ‘Storm’ noemen, maar ze wilde graag dat de naam van haar dochter rijmde op die van haarzelf. En zo kwam er de ‘i’ op het einde.

Bekijk hieronder de Instagramvideo waarin Kylie Jenner uitlegt hoe ze bij de naam van haar dochter kwam:

Gesponsorde artikelen