‘La Casa de Papel’ lost korte teaser met een grote hint over het derde deel

De opnames van ‘La Casa de Papel’ zijn volop aan de gang, en om dat te vieren heeft Netflix vandaag een behind-the-scenes filmpje op de wereld losgelaten waarin we alle acteurs zien terwijl ze hun tekst voor het derde deel doornemen.

We weten dat er een derde deel komt van La Casa de Papel, maar voor de rest is het opvallend stil rond de populaire Spaanse Netflix-reeks. Tot nu, want het officiële twitteraccount van de reeks heeft een filmpje gepost, met de veelzeggende boodschap “BOOM“, waarop we alle acteurs zien die opnieuw samenkomen om hun teksten te overlopen voor het tweede seizoen.

La Casa de Papel deel 3

Hoewel het tweede deel van La Casa de Papel een afgerond einde had, kijkt iedereen enorm uit naar het derde deel van de reeks. Al is alles daarover nog heel onduidelijk. De geruchten over de releasedatum doen al maandenlang de ronde, al is er nooit een officiële bevestiging gekomen van Netflix zelf.

Nu is er dus een eerste teaser van dat derde deel, dus kunnen we met zekerheid zeggen dat de opnames aan de gang zijn en dat het dus hopelijk niet lang meer zal duren voor we een startdatum zullen krijgen.

Berlin

In de teaser is te zien hoe alle acteurs samenkomen, het is een hartelijk weerzien tussen de acteurs. We zien onder andere El Profesor (Álvaro Morte), Tokio (Úrsula Corberó), Nairobi (Alba Flores), Rio (Miguel Herrán) en Denver (Jaime Lorente) elkaar in de armen vliegen op de tonen van Bella Ciao. Maar het is vooral het einde van de teaser dat een opvallende hint bevat over het derde deel van La Casa de Papel.

Op het einde zien we namelijk Berlin (Pedro Alonso), die op het einde van het tweede deel overleed. Het feit dat hij opduikt in deze teaser voor het derde deel lijkt dus te verraden dat het zal gaan over een prequel, waarin we meer te weten zullen komen over het verleden en de afkomst van de verschillende personages. Al weet je met met La Casa de Papel natuurlijk nooit en kan Berlin simpelweg terugkeren in een flashback.

Nieuwe personages

Opmerkelijke kijkers kunnen ook zien dat er tussen de acteurs van de vorige twee delen ook twee mensen zitten in de gekende rode pakken, mét de Dalimaskers. Dit zijn hoogstwaarschijnlijk de nieuwe personages die we in het derde seizoen te zien zullen krijgen.

Die nieuwe personages zijn Bogota (Hovik Keuchkerian), Alicia (Najwa Nimri), Tamayo (Fernando Cayo) en The Engineer (Rodrigo de la Serna). Deze nieuwe personages, zeker Bogota en The Engineer, lijken dan weer prijs te geven de groep opnieuw een overval zal plannen.

Bekijk hier de teaser van La Casa de Papel deel 3:

Ook op Instagram werd het derde deel geteased met deze foto:

Het derde deel van La Casa de Papel verschijnt in 2019 op Netflix, tot dan kan je je honger naar Netflix-series stillen met onze top 50.

Meer
Lees meer...