Laura uit ‘Blind Getrouwd’ stapt in het huwelijksbootje

Leuk nieuws voor Laura Lieckens, die we nog kennen uit Blind Getrouwd. Want haar huwelijk in dat programma geen succes bleek, stapt ze binnenkort opnieuw in het huwelijksbootje. Dat maakte Laura zelf bekend op sociale media.

In 2020 leerden we Laura kennen in het vijfde seizoen van Blind Getrouwd. Daar werd de Kempense gekoppeld aan Sonny. Op hun trouwdag leken de twee een match made in heaven, maar tijdens de huwelijksreis ontstonden de eerste breuken in dit sprookjesverhaal. De verdere toenadering tussen Laura en Sonny verliep nogal stroef, waardoor Sonny later zelfs tijdelijk opnieuw thuis ging wonen. Uiteindelijk beslisten ze dan ook om niet samen te blijven en de scheiding aan te vragen.

Yorben

Laura vond later echter wel liefdesgeluk bij Yorben. Daarmee werd ze meteen ook plusmama van Enthe, zijn dochter uit een eerdere relatie. Op 7 augustus vorig jaar kregen Laura en Yorben dan ook samen een kindje, zoontje Eben.

Ondertussen gaat het duidelijk nog steeds zeer goed tussen de twee, want ze maakten op Instagram samen hun verloving bekend. Dat doen ze met een foto van henzelf en Enthe, die ondertussen 5,5 jaar oud is, en Eben. “Wil je met ons papa trouwen?” staat er op de T-shirt van Enthe.

Over die vraag moest Laura duidelijk niet lang nadenken. “Technisch gezien is het van de moetes, maar het is ook echt uit liefde. Hij schonk me de twee kostbaarste bezittingen in mijn leven en hij weet ook de bitch in mij te appreciëren. Dan kan je alleen maar ‘ja’ zeggen”, schreef Laura bij de post. Op een tweede foto krijgen we ook haar verlovingsring te zien.

Bekijk hier verlovingsaankondiging van Laura en Yorben op Instagram:

Meer
Lees meer...