‘Blind Getrouwd’ maakt deelnemers seizoen 5 bekend

Binnenkort keert Blind Getrouwd terug met het vijfde seizoen. Daarin krijgen we alvast één primeur: het allereerste holebikoppel in de reeks. De andere deelnemers zijn ondertussen ook bekend. Dus kunnen we al een beetje matchmaker beginnen spelen.

We kenden al twee van de acht deelnemers van Blind Getrouwd. Maar nu heeft VTM ook de andere dappere vrijgezellen bekend gemaakt. Deze vijf mannen en drie vrouwen zullen elkaar blind het jawoord geven in het vijfde seizoen van Blind Getrouwd.

3.000 inschrijvingen

Blind Getrouwd experten
VTM

Blind Getrouwd is al toe aan het vijfde seizoen. Maar het zal er deze keer een beetje anders uitzien. Zo is er namelijk een nieuw expertenteam. Dat zal bestaan uit Wim Slabbinck, Filip Geelen, Sarah Hertens, Gert Martin Hald en Lotte Vanwezemael, die je misschien beter kent als ‘Seksuolotte’.

Voor dit seizoen schreven meer dan 3.000 mensen zich in. Allemaal vrijgezellen die het aandurfden om experts hun perfecte match te laten vinden en om er dan vervolgens blind mee te trouwen. VTM lanceerde deze keer een specifieke oproep voor holebi’s. En dat was niet zonder succes.

Eerste holebikoppel

Blind Getrouwd
Nick en Christophe – Bron: VTM

De eerste match van het vijfde seizoen van Blind Getrouwd kenden we al een tijdje. Het zijn namelijk Christophe en Nick, het allereerste holebikoppel uit de geschiedenis van Blind Getrouwd.

Christophe en Nick zijn allebei 38 jaar oud. Christophe woont in Gent en werkt als ambtenaar voor de Stad Gent. Nick woont dan weer in Antwerpen en werkt als steward en instructeur. De twee zijn echte levensgenieters die hopen dat ze via Blind Getrouwd de man van hun dromen vinden. Meer info over Nick en Christophe lees je hier.

Jonah

Jonah Blind Getrouwd
VTM

Nu komen daar dus de zes overige deelnemers bij. De eerste nieuwe naam is Jonah Hulselmans. Jonah is 30 jaar oud en is afkomstig uit het Kempense Arendonk. Hij werkt als IT-consultant en is op dit moment al zeven jaar single. Jonah benadrukt dat hij, ondanks zijn job, geen stereotiepe nerd is.

Hij beseft wel dat hij de afgelopen jaren zijn job te vaak op de eerste plaats heeft gezet. Daardoor heeft hij geen tijd gehad om actief te zoeken naar de liefde. Met de hulp van de experten van Blind Getrouwd hoopt hij nu dus wel de perfecte partner te vinden. Jonah heeft wel een geheime troef in handen, zo zou hij een degelijke pianist zijn. “En wat zeggen ze ook weer? Dat vrouwen vallen op muzikanten”, zo grapt hij alvast in zijn voorstellingsfilmpje.

Laura

Laura Blind Getrouwd
VTM

De eerste vrouw in het rijtje is Laura Lieckens. Zij is 27 jaar oud en ook afkomstig uit de Antwerpse Kempen, specifiek uit Turnhout. Ze werkt als interieurarchitecte en is anderhalf jaar single. “Laatst ben ik beginnen beseffen dat ik in mijn vriendengroep de achterblijver aan het worden ben, een beetje het vijfde wiel aan de wagen.” Daarom zoekt ze nu dus haar eigen zesde wiel via Blind Getrouwd.

Laura zoekt bij voorkeur een man met een baard en iemand die haar passie voor voetbal deelt. “In een ideale wereld is hij ook supporter van Standard. Maar daar valt nog over te onderhandelen.”

Lothar

Lothar Blind Getrouwd
VTM

De jongste van de bende is de 26-jarige Lothar Callaerts. Hij woont in het Antwerpse Puurs en werkt als vertegenwoordiger voor het kledingmerk Fred Perry. Daardoor weet hij dus perfect hoe hij met z’n kledingstijl indruk moet maken op het andere geslacht. “Stel je daar vooral niet te veel bij voor”, verduidelijkt hij wel. “Ik sta niet uren voor de spiegel met het idee: waarmee trek ik de aandacht? Ik doe kleren aan waarin ik me zelf goed voel. Privé en werk wat gescheiden houden, dus.”

Naast dat gevoel voor stijl heeft Lothar nog een troef in handen. Zo is koken zijn passie. “Ik zou het enorm gezellig vinden om met mijn toekomstige partner achter de potten en pannen te staan. Samen de keuken induiken en de alledaagse drukte achter ons laten: heerlijk.”

Sonny

Sonny Blind Getrouwd
VTM

De laatste man in het rijtje is Sonny Wagemans. Hij is 30 jaar en komt uit Antwerpen. Sonny werkt als procesoperator en is op dit moment tweeënhalf jaar single. In zijn vrije tijd houdt Sonny zich vooral bezig met sporten. Zo doet hij aan klimmen, zwemmen, basket en calisthenics, een loodzware vorm van fitness.

Daarom zoekt Sonny ook een avontuurlijke vrouw. Daarnaast vindt hij het ook belangrijk dat er een hoekske af is. “Ik ben snel uitgekeken op té normale mensen. Speciale trekjes en vreemde hobby’s zijn zeker welkom.” Sonny waagde al z’n kans op Tinder en is ook geen vreemde voor blind dates, al is blind trouwen natuurlijk meteen een stapje verder.

Tatiana

Tatiana Blind Getrouwd
VTM

Tatiana is naast Nicolas de enige deelnemer die niet afkomstig is uit de provincie Antwerpen. Tatiana Rogier is 29 jaar oud en woont in het Oost-Vlaamse Asper. Ze is anderhalf jaar single. Net zoals Laura is ook Tatiana een voetbalfan en pikt ze al eens graag een wedstrijd mee van KAA Gent. Ze is op zoek naar een man die kan zorgen voor een beetje rust in haar leven.

Tatiana droomt van haar eigen gezinnetje. “Eigenlijk wou ik dat voor mijn dertigste al bereiken, maar daarvoor is het nu te laat. Ik heb goeie hoop in dit experiment. Al een geluk dat mijn vriendin me stiekem heeft ingeschreven. Zelf had ik het nooit aangedurfd. Ik ben nogal een twijfelaar, ik denk over alles veel te veel na. Ideaal dus, dat ik nu de touwtjes niet in handen had.”

Winnie

Winnie Blind Getrouwd
VTM

Tot slot is er Winnie Bogaerts. Winnie is 28 en woont in (ja, opnieuw) het Antwerpse Lier. Ze is sitemanager bij Janssen Pharmaceutica en is sinds negen maanden single. Winnie is een impulsieve flapuit en dat is ook de reden waarom ze zich zonder er te veel over na te denken inschreef voor Blind Getrouwd.

Winnie heeft al twee lange relaties achter de rug van vijf en zeven jaar. “Misschien was ik telkens nog te jong. Nu voel ik me klaar om me te settelen. Ik zie al mijn vriendinnen samenwonen, trouwen en kindjes krijgen. Dat wil ik ook. Een partner zonder kinderwens zou dus een echte dealbreaker zijn.” Winnie zoekt een man die oprecht en grappig is en ook wel een nerdy kantje heeft. Want Winnie is een grote Harry Potter-fan en zou het liefst die passie met haar partner kunnen delen.

Wanneer Blind Getrouwd precies van start gaat, is nog niet bekend. Maar het zal zeker in het voorjaar van 2020 verschijnen op VTM.

Meer
Lees meer...