‘Blind Getrouwd’ maakt eerste holebikoppel bekend

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd staat voor de deur en daarin krijgen we al meteen een primeur. Voor de eerste keer zijn de experts erin geslaagd om een holebikoppel te vormen. En dat koppel wordt nu al voorgesteld aan het publiek.

Christophe en Nick, twee mannen van 38 jaar, hebben de primeur beet. Zij vormen het allereerste holebikoppel uit de geschiedenis van Blind Getrouwd. In de eerste vier seizoenen lukte het nooit om een holebikoppel samen te stellen, wat de reeks toch wel wat kritiek opleverde. Maar in het vijfde seizoen is het dan toch gelukt.

Blind Getrouwd Christophe
Christophe – Bron: VTM

Christophe en Nick

Het allereerste holebikoppel van Blind Getrouwd is dus een feit. Vorig jaar lanceerde VTM nog een specifieke oproep aan holebi’s om zich in te schrijven voor Blind Getrouwd en dat bleek dus niet zonder succes.

Uit de vele inschrijvingen werd het allereerste holebikoppel uit Blind Getrouwd gevormd: Christophe en Nick. Christophe is 38 en ambtenaar bij de stad Gent. Hij omschrijft zichzelf als “eerlijk, immer positief en enthousiast”. Verder ziet hij zichzelf ook als een wereldburger, cultuurliefhebber en een foodie (die zelf voor geen meter kan koken). Hij is al vier jaar vrijgezel en hoopt via Blind Getrouwd de man van z’n leven te vinden.

Nick Blind Getrouwd
Nick – Bron: VTM

Nick is ook 38 jaar en komt uit Antwerpen. Hij werkt als steward en instructeur. Hij omschrijft zichzelf als “positief, grappig, gevoelig en energiek”. Daarnaast probeert hij alles uit het leven te halen en is hij “een prettig gestoorde levensgenieter die de dingen zegt zoals hij ze ziet”. Nick is twee jaar vrijgezel en zoekt vooral iemand die spontaan is en hem vanaf het eerste moment op z’n gemak doet voelen.

Op papier klinkt dat dus al als een perfecte match als je het ons vraagt, maar alles zal natuurlijk afhangen van de klik op hun huwelijk en in de periode dat ze samenwonen.

Blind Getrouwd seizoen 5

VTM heeft nu dus wel al het eerste koppel gelost, maar een startdatum voor het vijfde seizoen is er nog niet. Wel weten we al dat er nog zes deelnemers zullen zijn en dat er dus vier koppels in totaal zullen deelnemen aan Blind Getrouwd. Het programma kreeg dit jaar wel een vernieuwing en zal een aantal nieuwe experts krijgen.

Daarnaast zal er ook nagepraat worden over de afleveringen in de online talkshow Blind Getrouwd: Naspel. Nieuwe afleveringen van deze talkshow zullen na de uitzending van Blind Getrouwd te vinden zijn op VTM GO. In Blind Getrouwd: Naspel zal er nagepraat worden met de deelnemers, ex-deelnemers en experten over de aflevering van de dag.

De drie andere koppels zullen ook voorgesteld worden in een speciale aflevering van Blind Getrouwd op VTM GO.

Meer
Lees meer...