‘Blind Getrouwd’ heeft eindelijk een holebikoppel!

Blind Getrouwd
VTM

Fans vragen er al jaren om, maar Blind Getrouwd is er eindelijk in geslaagd om een perfecte match te vinden bij een holebikoppel. Dit jaar werd er in het bijzonder gevraagd aan holebi-singles om zich in te schrijven en dat was niet zonder succes. In het volgende seizoen van het VTM-programma zullen we dus ook een holebikoppel volgen.

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd wordt er eentje met heel wat vernieuwingen. Zo raakte eerder al bekend dat er een nieuw panel experts zal zijn, maar nu is er nog een primeur bekend over het vijfde seizoen van Blind Getrouwd. In dat seizoen zullen we namelijk voor de eerste keer een holebikoppel zien trouwen.

Holebi’s in Blind Getrouwd

Blind Getrouwd kreeg elk jaar kritiek over de afwezigheid van holebi’s in het programma. Daar wilde VTM deze keer iets aan doen, dus stuurde de zender een extra oproep de wereld in, speciaal gericht op holebi’s.

En dat was niet zonder succes. VTM laat zo aan Het Laatste Nieuws weten dat 12 procent van de inschrijvingen gebeurde door holebi’s. Doordat de makers over zo’n groot aantal holebi’s beschikten, was het eindelijk mogelijk om een holebikoppel samen te stellen. Wie het precies zijn, wil VTM (uiteraard) nog niet kwijt. Al verklappen ze wel al dat het gaat over twee mannen uit Oost-Vlaanderen.

De koppels uit het vijfde seizoen van Blind Getrouwd zijn al getrouwd, en wonen op dit moment samen. Hoe ze het ervan afbrengen zal je vanaf het voorjaar van 2020 kunnen volgen op VTM.

Gesponsorde artikelen