‘Liefde voor Muziek’: Stan Van Samang steekt ‘De Tegenpartij’ in een nieuw jasje

Vanavond is Liefde voor Muziek terug! Deze keer staat Clouseau centraal en daarbij zal de kijker dus heel wat hits te zien krijgen. Ook zanger Stan Van Samang waagt zich aan een klassieker. Hij brengt De Tegenpartij.

In het tiende seizoen komen negen artiesten uit de voorbije seizoenen samen om de verjaardag van het programma te vieren. De voorbije twee weken stonden Regi en Laura Tesoro al centraal en deze keer is het de beurt aan Clouseau. Zij vieren dit jaar hun 40ste verjaardag en het hoeft daarbij dus niet te verbazen dat termen als ‘iconen’ in het rond zullen vliegen.

Maar liefst acht artiesten staan klaar om hun favoriete nummer van de band te brengen. Daarbij kiezen Suzan & Freek, Jasper Steverlinck, K3, Regi en Stan Van Samang voor grote hits van Clouseau. Johannes Genard, Tourist LeMC en Laura Tesoro gaan voor iets minder bekende songs.

De Tegenpartij

Stan Van Samang ging op zoek naar een lied “over respect en hoeveel mooier de wereld zou zijn als we wat liever en verdraagzamer tegen elkaar zouden zijn”. Hij vond dat in De Tegenpartij. “Het nummer begint met één bepaalde noot, die is genoeg gespeeld en die gaan we niet doen. Al de rest wel”, teaset Stan, die volgens Jasper uitpakt met U2-vibes. 

Of Stan Van Samang ook deze keer een grote hit kan scoren met een van zijn covers uit Liefde Voor Muziek, valt af te wachten.

Bekijk het optreden van Stan alvast hier:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...