‘Liefde voor Muziek’: Zo klinkt ‘What’s The Pressure’ van Laura Tesoro door Jasper Steverlinck

De tweede aflevering van het jubileumseizoen van Liefde voor Muziek komt eraan. Deze keer staat Laura Tesoro centraal. Daarbij kan dus uiteraard haar Eurovisiesongfestivalhit What’s The Pressure niet ontbreken. Deze keer is het Jasper Steverlinck die zich eraan waagt en hij maakt indruk met zijn donkere versie.

443 covers en 62 artiesten hebben we de afgelopen negen seizoenen al te zien gekregen in Liefde voor Muziek en dus was het tijd voor een jubileumeditie. Daarvoor selecteerden de makers van elk van de voorbije seizoenen één artiest die terugkeert.

Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) mogen zo hun koffers pakken. Samen trekt deze uitgebreide groep met 13 artiesten naar Villa La Clausade en wijndomein Mauguio in Frankrijk.

What’s The Pressure

Deze week staat Laura Tesoro centraal. Toen zij in het vijfde seizoen een eerste keer meedeed was haar muzikaal gamma nog eerder beperkt, al had de jonge zangeres toen natuurlijk ook wel al What’s The Pressure. Met dat nummer werd ze in 2016 tiende op het Eurovisiesongfestival. Het betekende meteen ook haar grote doorbraak.

In 2019 was het Stef Kamil Carlens die What’s The Pressure coverde voor Liefde voor Muziek. Deze keer is het Jasper Steverlinck die zich eraan waagt en hij maakt indruk op Laura Tesoro. “Dit is beter dan het origineel”, is haar veelzeggende reactie.

Bekijk hier het optreden van Jasper Steverlinck in Liefde voor Muziek:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...