‘Liefde voor Muziek’ brengt artiesten uit vorige seizoenen samen in tiende seizoen

Goed nieuws voor de fans van Liefde voor Muziek, want er komt een nieuw seizoen. Wanneer dat er precies zal aankomen, is nog niet bekend. Maar VTM liet vandaag wel al weten dat we heel wat bekende artiesten mogen verwachten. Voor het tiende seizoen brengen ze namelijk artiesten uit de vorige seizoenen opnieuw samen.

Het populaire muziekprogramma Liefde voor Muziek is ondertussen toe aan zijn tiende seizoen. Dat wil VTM nu vieren met een soort all star-seizoen. Daarin zal er van elk seizoen één artiest opnieuw deelnemen. Wanneer het nieuwe seizoen precies van start gaat, is nog niet bekend.

Liefde voor Muziek

In Liefde voor Muziek brengen verschillende artiesten een compleet nieuwe en eigenzinnige versie van elkaars nummers. Ondertussen zijn er op VTM al negen seizoenen de revue gepasseerd en het tiende seizoen wilde de zender niet zomaar voorbij laten gaan. Deze keer is het dus tijd voor een specialleke, want in het tiende seizoen zullen er maar liefst negen artiesten deelnemen.

Het gaat om negen artiesten die al in eerdere seizoenen te zien waren, maar nooit samen. Zo kunnen we Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) verwachten. Zij trekken volgende maand naar Frankrijk om daar elkaars muziek te vieren.

Hitmachine

Die artiesten hebben de afgelopen jaren met songs uit Liefde voor Muziek gescoord. Zo is Stan Van Samangs versie van Een Ster misschien wel bekender dan het origineel, heeft Johannes Genards Honeybee vriend en vijand verrast, zorgde Regi voor twee grote hits en overtuigde ook K3 in het laatste seizoen van de reeks.

Met deze extra grote line-up zijn we dus ook alvast verzekerd van enkele nieuwe hits. De vraag is nu alleen nog wanneer we al die nieuwe hits kunnen verwachten. De release is waarschijnlijk voor het voorjaar van 2024.

Op de foto: Tourist LeMC, Clouseau, Johannes Genard, Laura Tesoro, Jasper Steverlinck, K3, Regi, Suzan & Freek, Stan Van Samang.
Meer
Lees meer...