‘Liefde voor Muziek’: Artiesten blikken in laatste aflevering terug op avontuur

Het negende seizoen van Liefde voor Muziek op VTM zit er bijna op. In de slotaflevering van deze week blikken Jaap Reesema, Metejoor, Günther Neefs, DAAN, K3, Portland en Stef Bos terug op het voorbije seizoen. Daarbij worden ook heel wat nooit eerder vertoonde beelden getoond.

Sinds 2015 waren al acht seizoenen van Liefde voor Muziek te zien op VTM. Dat wil zeggen dat de voorbije jaren al 55 artiesten, duo’s of groepen de revue passeerden. Zij zorgden voor heel wat verrassende covers, die doorheen de jaren meermaals een heuse hit opleverden.

Reünie

In de laatste gewone aflevering van dit seizoen lag de focus op Portland. Voor de slotaflevering van komende dinsdag staan opnieuw alle deelnemers van dit seizoen in de belangstelling. Jaap Reesema, Metejoor, Günther Neefs, DAAN, K3, Portland en Stef Bos houden namelijk een reünie in Villa Louise-Marie Manor in Maarkedal. Daar blikken ze terug op het afgelopen seizoen van Liefde zoekt Muziek.

Tijdens die reünie blijkt hoe close de artiesten geworden zijn. “Het voelt alsof ik de meesten echt al jaren ken”, zegt Jaap Reesema daarover. “Op korte tijd hebben we zo’n goede band gecreëerd die nooit meer weg zal gaan”, vult Günther Neefs aan. Stef Bos deelt die mening en heeft over hun avontuur zelfs een song gemaakt die hij in primeur zal spelen. “In de auto op weg naar hier heb ik een nummer geschreven over onze reis”, kondigt hij die verrassing aan.

Bekijk hier een preview uit Liefde voor Muziek:

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...