‘Tien Om Te Zien’: K3 voor het eerst te zien in kostuums ‘De 3 Biggetjes’

De zomer loopt op zijn einde. En dat betekent dat ook Tien Om Te Zien er bijna op zit. Vanavond is de laatste aflevering te zien op VTM en daarin zien we voor het eerst K3 in de kostuums van De 3 Biggetjes. Ze brengen de titelsong van de musical. Naast hen keren ook heel wat andere artiesten nog eens terug.

Vorige week zagen we internationale ster Ruslana nog op het podium van Tien Om Te Zien, maar deze week zien we onze eigen K3. Ook zij zorgen voor een primeur, want voor het eerst treden ze op in de kostuums van hun musical De 3 Biggetjes. Naast hen zien we ook nog heel wat andere artiesten én is er internationaal bezoek van Alvaro Soler.

Tien Om Te Zien

De laatste week van Tien Om Te Zien is aangebroken. In de aflevering van vanavond zien we onder andere Clouseau, Alvaro Soler, CAMILLE, Regi feat MAXINE, Bazart & Guusje, Francisco, Pommelien Thijs, Stan Van Samang, Hugo, Gustaph, Bart Kaëll, Pauline en Margriet Hermans. Isabelle A brengt nog één keer haar allergrootste hit Hé Lekker Beest en Def Dames Dope houdt een reünie met It’s OK, All Right.

Maar ook K3 zal dus optreden. Hanne, Marthe en Julia zijn op de afspraak in Westende voor een onvergetelijk optreden. Voor de eerste keer treden ze namelijk op als de biggetjes Knirrie, Knarrie en Knorrie. Dat als voorsmaakje voor hun gloednieuwe musical De 3 Biggetjes. Voor hun optreden van een aantal momenten zaten ze zo’n drie uur in de make-up.

Bekijk hier al een voorsmaakje:

Tien Om Te Zien is vanavond te zien om 20.35 uur.

Meer
Lees meer...