‘Tien Om Te Zien’: LEEZ, de zus van Metejoor, verrast met eerste single

Lisa Van Rossem, de zus van Metejoor, is vanavond in Tien Om Te Zien op VTM de Vlaamse Supertip. Onder haar artiestennaam LEEZ heeft ze namelijk haar allereerste single uit: Who Will Be There.

Joris Van Rossem, beter bekend als Metejoor, brak in 2018 door als voorprogramma van Niels Destadsbader en veroverde ondertussen al enkele jaren heel Vlaanderen. De populaire zanger scoorde niet alleen heel wat hits, hij heeft ook zijn eigen documentaire op Streamz.

Who Will Be There

Toch begon de zangcarrière van zijn zus Lisa Van Rossem eigenlijk voor die van hemzelf. Zij nam in 2016 namelijk deel aan The Voice van Vlaanderen en schopte het daar tot de halve finale. Tijdens dat avontuur leerde broer Joris producer Hans Francken kennen, waarna zijn carrière vertrokken was.

Lisa moest iets langer wachten, maar werkt nu toch aan haar doorbraak. Onder de artiestennaam LEEZ heeft ze nu zelfs een eerste solosingle uit met de naam Who Will Be There. Daarmee zal ze vanavond te zien zijn in Tien Om Te Zien op VTM.

Tien Om Te Zien

De vijf opnamedagen van Tien Om Te Zien zitten er al op, maar op televisie is het programma nog maar aan zijn derde aflevering toe. Naast LEEZ zullen daar nog heel wat andere topartiesten op het podium staan. Vanavond zie je namelijk ook Loredana, Hugo, Bazart & Guusje, Cleymans & Van Geel, Regi feat. MAXINE, Sasha & Davy & De Romeo’s, Pommelien Thijs, Niels Destadsbader & Kenny B, DJ Licious, Natalia, The Dinky Toys, Bart Kaëll, Paradisio, Aaron Blommaert en Laura Tesoro aan het werk. Die laatste twee nemen ook de presentatie voor hun rekening, samen met Willy Sommers en Anne De Baetzelier.

Kijk en luister hier naar het debuut van LEEZ op Tien Om Te Zien:

Tien Om Te Zien is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...