‘Tien Om Te Zien’ keert deze zomer terug naar de zeedijk van Westende

Goed nieuws voor de fans van de Belgische muziek. VTM heeft namelijk zonet aangekondigd dat Tien Om Te Zien deze zomer terugkeert. En net zoals vorig jaar zal de productie ook deze keer de zeedijk van Westende vijf dagen inpalmen. Welke artiesten er precies te zien zullen zijn, is nog niet bekend.

Wie deze zomer niet weet wat doen, kan altijd naar het strand voor een streepje muziek. Daar wordt namelijk in juli en augustus opnieuw het grootste muziekfeest van het jaar neergepoot met de terugkeer van Tien Om Te Zien. De opnames zullen doorgaan op 24 en 25 juli en 7, 8 en 9 augustus.

Tien Om Te Zien

Bij een terugkeer van Tien Om Te Zien horen natuurlijk ook presentatoren Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Net zoals vorig jaar krijgen zij opnieuw de hulp van Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Samen verwelkomen zij weer een hele resem aan Belgische en Nederlandse artiesten. Van nieuwe talenten tot vaste waarden, iedereen zal de revue passeren. Of er net zoals vorig jaar met Sam Ryder ook een internationale held te zien zal zijn, valt af te wachten.

“De zomer van 2022 was voor ons onvergetelijk, met Tien Om Te Zien als een van de absolute hoogtepunten”, vertellen Anne, Willy, Laura en Aaron. “Heel wat populaire artiesten van vroeger en nu samen met duizenden muziekfans op de dijk mogen verwelkomen, geeft je instant kippenvel. Dat doen we heel graag nog eens over volgende zomer, dus we hopen iedereen daar opnieuw te zien voor een topfeest.”

Opname bijwonen

De lijst aan artiesten en het definitieve schema zal later door VTM worden bekendgemaakt. Maar wat we wel al weten, is dat iedereen welkom is om een opname bij te wonen op een van de dagen. De laatste edities moest het plein wel worden afgezet door de vele interesse, dus op tijd komen is een must. Wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan binnenkort wel VIP-tickets aanschaffen via de site van VTM.

Meer
Lees meer...