Left Right
scrollTop top

‘Tien Om Te Zien’ is zondag terug! Dit krijgen we te zien in de eerste aflevering


Clouseau Tien Om Te Zien
© VTM

Vanaf zondag, 13 juni 2021, is Tien Om Te Zien helemaal terug van weggeweest. Deze keer wordt er geen podium opgezet op de dijk van Blankenberge, maar kijken de gezichten die op het podium van het programma stonden terug op hun succes uit de jaren 90. Dit mogen we verwachten in de eerste aflevering.

In elke aflevering van Tien Om Te Zien: De Zomer van 199X krijgen we een top 10 van memorabele momenten te zien uit een bepaald jaar van Tien om Te Zien. In de eerste aflevering zal dat een top 10 zijn van de meezingers én de foutste outfits uit 1990. Koen en Kris Wauters, Bart Kaëll, Ingeborg en het duo Walter Grootaers en Jan Van Eycken zullen terugkijken naar hun eigen beelden. Daarnaast zullen ook Kenji en Shania Gooris de beelden van hun papa bekijken en zullen uiteraard ook presentators Anne De Baetzelier en Willy Sommers van de partij zijn.

Clouseau-mania

Een onderwerp dat al meteen aan bod komt in de eerste aflevering is de Clouseau-mania uit de jaren 90. En die zijn veel gezichten van toen nog niet vergeten. Zo vertelt Bart Kaëll over de gillende Clouseau-fans. “Dat publiek, die schreeuwden en riepen. Soms zo luid dat je de muziek niet meer kon horen op de dijk.” Ook Anne De Baetzelier herinnert zich de hysterie nog goed: “Clouseau is dankzij Tien Om Te Zien bekend geworden voor het grote publiek. Koen was toen al een idool. Meisjes vielen flauw, het Rode Kruis heeft elke week opnieuw jonge dames moeten afvoeren.”

Koen en Kris Wauters krijgen de beelden van toen ook opnieuw te zien. Daarbij is Koen vooral onder de indruk van zijn eigen playbacktalent. “Dat de mensen dat ooit geloofd hebben, dat is niet te geloven eigenlijk”, voegt Kris eraan toe.

Ingeborg, Bart Kaëll en Kenji en Shania Gooris

Verder krijgen we in de eerste aflevering ook Ingeborg te zien. Zij stond in 1990 op het podium van Tien Om Te Zien met haar broer Koen. Bart Kaëll zal ook in de aflevering verschijnen om een misverstand over Zeil Je Voor Het Eerst de wereld uit te helpen. “Als je een vettige mind hebt kan je daar wel iets anders op invullen natuurlijk”, vertelt hij. “Maar het gaat over zeilen op een rivier of op zee, niet meer of niet minder.”

Daarnaast komen ook de internationale sterren die op het podium van Tien Om Te Zien stonden aan bod. Daarbij geven onder andere Kenji en Shania Gooris hun commentaar. Maar uiteraard krijgen ze ook beelden van hun papa te zien van voor ze geboren waren. “Die is zo schattig, dat bent gij echt Kenji”, merkt Shania alvast op.

Bekijk hier de trailer voor de eerste aflevering van Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X:

Tien Om Te Zien: De Zomer Van 199X is elke zondag om 19.55 uur te zien op VTM.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…