Britse zanger Sam Ryder komt naar België en zal optreden tijdens ‘Tien Om Te Zien’

Goed nieuws voor de fans van het Eurovisiesongfestival. De Britse zanger Sam Ryder, die dit jaar tweede werd in de liedjeswedstrijd, komt namelijk naar België. Hij zal op 26 juli te zien zijn op de zeedijk in Westende tijdens het nieuwe seizoen van Tien Om Te Zien. Naast Ryder zullen ook heel wat Vlaamse artiesten hun opwachting maken.

Zon, zee, strand én Sam Ryder? Het kan binnenkort. De Britse zanger werd in mei nog tweede op het Eurovisiesongfestival met het lied SPACE MAN, maar binnenkort is hij te zien in ons land. VTM komt namelijk met een nieuw seizoen van Tien Om Te Zien, waar Ryder een van de muzikale gasten wordt.

Sam Ryder

Sommigen kennen de Britse zanger Sam Ryder nog maar sinds het Eurovisiesongfestival in Turijn. Maar voor anderen is hij al langer een bekend gezicht. Ryder post namelijk regelmatig een video op TikTok waarin hij het beste van zichzelf geeft op soms onmogelijke nummers.

Daarmee bewees hij al een aantal keer dat hij een fantastische stem heeft. En dat bracht hem uiteindelijk naar het Eurovisiesongfestival, waar hij het Verenigd Koninkrijk mocht vertegenwoordigen. Hoewel de zanger pas tweede werd, na Oekraïne, zal de volgende editie van het Songfestival waarschijnlijk in Groot-Brittannië worden gehouden. 

Tien Om Te Zien

Na zijn deelname ging het ontzettend hard voor de zanger. Zo stond hij deze maand zelfs nog op het podium tijdens het grote jubileum van Queen Elizabeth. Maar toch zal hij binnenkort ook gewoon bij ons in Westende te zien zijn. De zanger komt namelijk langs in het nieuwe seizoen vaan Tien Om Te Zien.

Tien Om Te Zien gaat dit jaar door op de zeedijk van Westende tussen 25 juli en 10 augustus. Dat betekent dat er meerdere afleveringen en dus ook meerdere muziekavonden gepland staan. Daarin verwelkomen presentatoren Willy Sommers, Anne De Baetzelier, Aaron Blommaert en Laura Tesoro opnieuw heel wat artiesten op het podium. De meeste daarvan zijn Vlaams, maar toch zal daar op 26 juli een uitzondering op worden gemaakt. Op die dag komt Sam Ryder dus langs.

Tickets

Het gratis muziekfeest is dit jaar opnieuw toegankelijk voor iedereen. Jong en oud kan naar de zeedijk afzakken en de show live bijwonen. Wie Tien Om Te Zien écht vanop de eerste rij wil beleven, kan terecht in de golden circle. Die tickets zijn vanaf vandaag, woensdag 22 juni, te koop via vtmtickets.be.

Bron: VTM
Meer
Lees meer...