Streamz lost trailer voor documentairereeks Metejoor

Eind deze maand verschijnt de documentairereeks over Metejoor op Streamz. De zanger is de laatste jaren niet meer weg te slaan van de tv en de radio én is op dit moment zelfs te zien in het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek. Hoog tijd voor een eigen documentaire dus. In Met De Joris krijgen we te zien hoe Metejoor doorbrak en stilaan zijn weg naar de top van de hitlijsten vond.

Metejoor begon als voorprogramma van Niels Destadsbader in het Sportpaleis in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een van de populairste Vlaamse zangers van dit moment. Zijn eerste grote hit Horizontaal dateert ondertussen al van 2019 en daarna volgden ook nog successen als 1 Op Een MiljoenRendez-Vous, Kijk Ons NouWat Wil Je Van Mij en Dit Is Wat Mijn Mama Zei.

Met De Joris

In Met De Joris vertelt Metejoor open en eerlijk over het leven dat hij nu leidt, zowel op het podium als ernaast. Joris en Hans (Francken, zijn manager, red.) vertellen over hun lange zoektocht naar het juiste liedje en hoe alle puzzelstukken uiteindelijk op zijn plaats vallen bij 1 Op Een Miljoen. We volgen Metejoor op zijn veroveringstocht door Vlaanderen en Nederland. Van de kleinste podia tot de grootste concerten.

We zien het ontstaan van nummer 1-hits zoals Rendez-vous met Emma Heesters en Kijk Ons Nou met Snelle. De twee Nederlandse supersterren vertellen in de documentaire over hun samenwerking met Joris. Ook enkele mensen die hem nauw aan het hart liggen, komen aan het woord, waaronder zijn ouders en zus Lisa.

Bekijk de trailer van Met De Joris hier:

Met De Joris is vanaf 27 mei te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...