Ruslana treedt vanavond op in ‘Tien Om Te Zien’: Bekijk hier al haar optreden!

Groot bezoek in Tien Om Te Zien vanavond. De Oekraïense Ruslana, die in 2004 het Eurovisiesongfestival won met haar nummer Wild Dances, zal dat nummer negentien jaar later nog eens live brengen voor de aanwezigen op de dijk van Westende. In de preview voor de aflevering van vanavond krijgen we haar volledige optreden nog eens te zien.

Er zijn weinig Eurovisiesongfestivalwinnaars die zo in het collectief geheugen gegrift staan als Ruslana. Zij won de wedstrijd in 2004 voor haar thuisland Oekraïne met het ijzersterke Wild Dances. We zijn ondertussen negentien jaar later en Ruslana bewijst dat ze het nog steeds kan.

Ruslana

Ruslana is een van de internationale artiesten die deze zomer voor Tien Om Te Zien afzakt naar de dijk van Westende. De Oekraïense zangeres brengt daar haar nummer Wild Dances, waarmee ze in 2004 het Eurovisiesongfestival won.

In de preview voor de aflevering van vanavond krijgen we het volledige optreden van Ruslana al te zien. Daarin wordt al snel duidelijk dat ze haar nummer, negentien jaar later, nog steeds met dezelfde overtuiging kan brengen. Zo doet ze nog steeds de intensieve danspasjes terwijl ze geen enkele uithaal mist. Tijdens haar volledige optreden houdt ze de vlag van Oekraïne stevig vast. De afgelopen maanden sprak de zangeres zich al geregeld uit over de oorlog in haar thuisland.

Naast Ruslana zijn vanavond ook Bart Kaëll, Metejoor, Flemming, Pommelien Thijs, LEEZ, Francisco, Berre, Lissa Lewis, CAMILLE, Mentissa en Willy Sommers te zien in Tien Om Te Zien. Stan Van Samang brengt zijn nieuwe single Alles Behalve Tijd als Vlaamse Supertip en ook Leopold 3, Garry Hagger en Superdiesel zullen terugkeren naar het Tien Om Te Zien-podium.

Bekijk hier het optreden van Ruslana:

Tien Om Te Zien is vanavond, vrijdag 18 augustus om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...