‘Tien Om Te Zien’ kondigt grote internationale artiest aan

Tien Om Te Zien keert heel binnenkort terug naar de Belgische kust en het programma heeft zojuist enkele nieuwe Vlaamse en internationale artiesten toegevoegd aan de line-up. De meest opvallende naam daarbij is ongetwijfeld die van Ruslana, de voormalige winnares van het Eurovisiesongfestival.

Wie deze zomer niet weet wat doen, kan altijd naar het strand voor een streepje muziek. Daar wordt namelijk in juli en augustus opnieuw het grootste muziekfeest van het jaar neergepoot met de terugkeer van Tien Om Te Zien. De opnames zullen doorgaan op 24 en 25 juli en 7, 8 en 9 augustus. Vanaf vrijdag 28 juli kan je ook iedere vrijdagavond om 20.35 uur terecht op VTM voor een nieuwe uitzending van Tien Om Te Zien.

VTM maakte de voorbije maanden al meerdere artiesten bekend die aanwezig zullen zijn tijdens een van de avonden op de zeedijk van Westende. Het gaat daarbij om Leopold 3, Pommelien Thijs, CAMILLE, Clouseau, André Hazes, Gustaph en de M-Kids. Aan die lijst zijn nu nog enkele nationale en internationale namen toegevoegd.

Ruslana

De meest opvallende daarvan in die van Ruslana. Zij won in 2004 het Eurovisiesongfestival met Wild Dances en zal dan ook dat nummer komen zingen op Tien Om Te Zien. “Ik stond in 2004 ook al eens op het podium van Tien Om Te Zien en ik herinner me dat nog alsof het gisteren was. Toen ik de vraag kreeg, was ik dan ook meteen overtuigd!”, klinkt het bij de Oekraïense zangeres.

Verder zullen ook de Franse zanger Willy William en Spaanse zanger Álvaro Soler afzakken naar de Belgische kust. Daar krijgen ze het gezelschap van Bazart & Guusje, Niels Destadsbader & Kenny B en Metejoor. Het is voorlopig wel nog niet bekend wie op welke avonden zal optreden.

Tien Om Te Zien is vanaf vrijdag 28 juli wekelijks om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...