Suzan & Freek binnenkort te zien in eigen documentaire op Netflix

Wie dacht dat docuseries op Netflix enkel voor Engelstalige artiesten waren weggelegd, heeft het verkeerd. Na Snelle komen ook Suzan & Freek in 2023 met een documentaire over hun carrière. Zij behoren ondertussen tot de absolute top van de Nederlandstalige muziek en nemen de fans binnenkort mee in hun avontuur.

In 2023 komen Suzan & Freek met een eigen documentaire naar Netflix. Dat maakte het duo gisteren zelf bekend. Het koppel is al 15 jaar samen en maakt dan ook al jaren samen muziek. Toch heeft het tot 2019 geduurd voordat het duo ook echt doorbrak. Maar ondertussen zijn ze niet meer uit het Nederlandstalige muzieklandschap weg te denken.

Suzan & Freek

Het Nederlandse duo Suzan & Freek bestaat uit Suzan Stortelder (30) en Freek Rikkerink (29). Net als die andere populaire artiest Snelle zijn ze afkomstig uit de Achterhoek, een gebied ten oosten van Nederland. De twee zijn al jarenlang een koppel, maar kwamen pas eind 2018 voor het eerst op de radar met hun hit Als het avond is.

Daarmee brak het duo in 2019 ook door in ons land, waarna ze hit na hit op ons loslieten. Dat jaar volgde ook hun eerste album, waarvan vooral Blauwe Dag een bekend nummer is. Daarna volgden ook nog hits als Goud, Dromen in Kleur en De Overkant met Snelle. Dit jaar waren ze ook te zien in de Vlaamse Liefde voor Muziek.

Eigen docureeks

Dat het enorm snel is gegaan voor het koppel, hoeven we dus niet meer uit te leggen. Meer nog: we krijgen het binnenkort allemaal te zien in de vorm van een Netflixreeks. Die docureeks zal Tussen Jou En Mij heten en komt in de loop van 2023 uit.

De komst van de docureeks werd bekendgemaakt door Suzan & Freek via Instagram. “Begin 2023 verschijnt op Netflix onze documentaire”, staat er te lezen. “Daar zijn we echt supertrots op. Over ons leven, onze carrière en hoe wij hierin voor onszelf de balans proberen te vinden. Van thuis aan de keukentafel tot backstage in de Ziggo Dome, dat is straks allemaal te zien.”

Bekijk de aankondiging en de eerste beelden hier:

Tussen Jou En Mij verschijnt begin 2023 op Netflix.

Meer
Lees meer...