‘Liefde voor Muziek’: Suzan & Freek geven eerste voorsmaakje met ‘Dit Is Voor Jou’

Binnenkort gaat op VTM alweer het achtste seizoen van Liefde voor Muziek van start. Daarin zullen opnieuw heel wat artiesten elkaars nummers coveren in een zonnige en gezellige setting. Dit jaar is ook het Nederlandse duo Suzan & Freek van de partij. Zij deden eerder al mee met de Nederlandse tegenhanger Beste Zangers, maar wagen zich nu ook aan de Belgische versie.

Wanneer het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek precies van start gaat, dat weten we nog niet. Wel liet VTM alvast weten dat het heel binnenkort zal zijn. Net zoals in de vorige jaren zullen een aantal artiesten elkaars nummers coveren. VTM deelde alvast een eerste video, waarin te zien is hoe Suzan & Freek het nummer Dit Is Voor Jou brengen.

Liefde voor Muziek

Al sinds 2016 is Liefde voor Muziek een vaste waarde op VTM. Onder andere Stan Van Samang en Niels Destadsbader kregen daardoor een enorme boost in hun carrière en ook andere artiesten scoorden er heel wat hits. Dit jaar is het de beurt aan een resem andere artiesten. Zo zullen Margriet Hermans, Koen Buyse van Zornik, CAMILLE, Ozark Henry, Davina Michelle, Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola en Suzan & Freek het beste van zichzelf geven.

Opvallend is dat er dit jaar drie Nederlanders zullen meedoen. Davina Michelle, die ook dankzij het Nederlandse Beste Zangers in no time enorm populair werd, en Suzan & Freek zullen de Belgische groep vervoegen. Van die laatste deelt VTM nu al de eerste beelden. Zij coveren het lied This One’s For You van Ozark Henry en dopen het om tot Dit Is Voor Jou. De toon lijkt meteen gezet, want alle andere deelnemers lijken alvast onder de indruk te zijn.

Bekijk Suzan & Freek met Dit Is Voor Jou hier:

Meer
Lees meer...