‘Liefde voor Muziek’: Bekijk hier alle optredens uit de tweede aflevering

Het tiende seizoen van Liefde voor Muziek is in volle gang. Al sinds vorige week geven negen artiesten uit de voorbije negen seizoenen het beste van zichzelf. In de eerste aflevering was het aan Regi en deze keer stond Laura Tesoro centraal. Hier zetten we alle optredens alvast nog eens op een rijtje.

443 covers en 62 artiesten hebben we de afgelopen negen seizoenen al te zien gekregen in Liefde voor Muziek en dus was het tijd voor een jubileumeditie. Daarvoor selecteerden de makers van elk van de voorbije seizoenen één artiest die terugkeert.

Stan Van Samang (seizoen 1), Johannes Genard van School is Cool (seizoen 2), Clouseau (seizoen 3), Jasper Steverlinck (seizoen 4), Laura Tesoro (seizoen 5), Regi (seizoen 6), Tourist LeMC (seizoen 7), Suzan & Freek (seizoen 8) en K3 (seizoen 9) trokken samen naar Zuid-Frankrijk om er elkaars muziek én het jubileum te vieren.

Tweede aflevering

In de tweede aflevering stond Laura Tesoro centraal. Zij deed eerder al mee in het vijfde seizoen, naast onder andere Jan Leyers, Kommil Foo en Ilse DeLange. Toen had ze net genoeg nummers om deel te nemen, maar deze keer kwamen daar natuurlijk nog heel wat hits bij.

Om het overzicht te bewaren, zetten wij alle optredens alvast nog eens op een rijtje. Daarbij zagen we K3 voor 18+, Johannes Genard in het Nederlands, Suzan met een powerstem en Tourist met een lied over … eten.

Jasper Steverlinck – What’s The Pressure

Johannes Genard – Ooit Zal Ik Gaan

Tourist LeMC – Pauze

Suzan & Freek – Liefde Gegeven

K3 – Beest

Regi – Higher

Stan Van Samang – Strangers

Laura Tesoro – Changes

Liefde voor Muziek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...