Left Right
scrollTop top

Lieve en Aljosja van ‘Blind Getrouwd’ hebben groot nieuws!


Lieve en Aljosja van ‘Blind Getrouwd’ hebben groot nieuws!

Lieve en Aljosja van ‘Blind Getrouwd’ zijn nog steeds een koppel en ze hebben de volgende stap in hun relatie genomen. Ze zijn namelijk opnieuw gaan samenwonen. Tijdens het programma woonden ze al enkele weken samen onder het toeziend oog van de camera’s, maar nu wonen ze dus ook écht vrijwillig samen. 

Het leest als een sprookje, het verhaal van Lieve en Aljosja. Ze begonnen aarzelend aan hun huwelijk in Blind Getrouwd, maar werden uiteindelijk een succesverhaal. Na Blind Getrouwd gaven ze aan dat ze gingen werken aan hun huwelijk, maar nog niet meteen gingen samenwonen. Nu zijn ze toch klaar voor die grote stap.

(Blind Getrouwd-koppel Stijn en Nuria zijn mama en papa.)

Samenwonen

Acht maanden na hun huwelijk hebben Lieve en Aljosja beslist om samen te gaan wonen. Aljosja moest daarvoor uiteindelijk een toegeving doen. “Lieve is in Brugge opgegroeid en heeft er een emotionele band mee. Een logische keuze, dus”, vertelt Aljosja aan VTM NIEUWS. Hij verhuisde dus van Gent naar Brugge om zijn liefde te volgen.

(Er is een tweede Blind Getrouwdbaby op komst.)

VTM

Grote stap

Maar het koppel ziet deze grote stap wel zitten. “We hebben natuurlijk al eens samengewoond tijdens de opnames van Blind getrouwd“, zegt Aljosja. “En ik vind het wel belangrijk om dit nu te doen.” Toch blijft hij, zoals we hem kennen, nuchter. “Het is misschien net iets te snel om al te concluderen dat dit voor altijd zal zijn. We zijn heel voorzichtig met zulke uitspraken en staan realistisch in het leven. We blijven het stap voor stap aanpakken. Door samen te gaan wonen, zijn we meer tot rust gekomen.”

(Een reminder nodig? Dit waren de 10 deelnemers van Blind Getrouwd 2018.)

Paparazzi

Lieve en Aljosja zijn sinds hun deelname aan Blind Getrouwd, nu ook een beetje BV’s en da’s iets waar ze toch aan moesten wennen. “Als mensen ons aanspraken, vroegen ze niet hoe het met ons ging, maar of we nog samen waren. Op de Sinksenfoor in Antwerpen werden zelfs stiekem foto’s van ons gemaakt. Het verbaasde sommige mensen blijkbaar dat ze ons samen zagen”, legt Aljosja uit. “Vandaar dat we dit nieuws nu delen, om duidelijk te maken dat al die twijfels niet meer nodig zijn.”

Het mag dus duidelijk zijn: ja, Lieve en Aljosja zijn nog steeds een koppel en ja, ze zijn heel gelukkig samen. Maar kinderen, dat zal nog niet voor meteen zijn. “Oh nee, daar zijn we helemaal nog niet mee bezig. Dat zou veel te snel zijn.”

Twee op vijf

Door dit goede nieuws van Lieve en Aljosja staat de teller voor het laatste seizoen van Blind Getrouwd nu op twee op vijf. Want naast Lieve en Aljosja, zijn ook Toon en Frie nog steeds gelukkig samen. Zij maakten meteen na de uitzending van de laatste aflevering van Blind Getrouwd bekend dat ze nog steeds verliefd waren en ook al samenwoonden.

Voor de andere drie koppels werd het geen succes. Mike en Marjolein gaven er nog voor het einde van de reeks de brui aan en ook bij Wendy en Damiano bleek het blinde huwelijk geen succes te zijn. Tim en Esther bleven aanvankelijk wel samen, maar lieten enkele weken geleden weten dat ze een punt zetten achter hun prille huwelijk.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  684.256
 • Aantal
  doden
  20.572