Left Right
scrollTop top

Lil’ Kleine komt naar het Antwerps Sportpaleis


Lil' Kleine
© Getty Images

Na de Lotto Arena is het voor Lil’ Kleine op 26 oktober tijd om de pannen van het dak te zingen in het Sportpaleis in Antwerpen. Naast zijn populaire nummers Drank & Drugs, Verleden Tijd en Krantenwijk komt de Nederlandse rapper met heel wat nieuwe nummers naar ons Belgenland. Op donderdag 6 juni kun je de eerste tickets voor zijn show Het Concert online bestellen.

Lil’ Kleine is niet enkel bij onze Nederlandse buren een held, ook hier in België weet hij ons volledig in te pakken met zijn muziek. Met een optreden in het Antwerpse Sportpaleis wil hij zijn fans dan ook volledig van hun sokken blazen zoals vele andere artiesten hem hier al voorgedaan hebben.

Pre-order

In mei stond Lil’ Kleine al eerder op de planken in de Ziggo Dome van Amsterdam waar hij voor maar liefst 32.000 mensen zijn stembanden wist te smeren. De tickets gingen razendsnel de deur uit, en ook dit keer zal dat waarschijnlijk niet anders zijn. Wees er op 6 juni dus op tijd bij of pre-order je tickets vandaag nog om op 6 juni een uurtje vroeger toegang te hebben tot de online verkoop. Naast vele van zijn gekende nummers zal Lil’ Kleine ook wat nieuwe deuntjes voor het eerste live zingen. De Nederlandse rapper zit alleszins niet stil en brengt in september zijn derde album uit dat je een maand de tijd geeft je volledig voor te bereiden op zijn concert.

Tickets kan je bestellen via de zanger zijn eigen website of via de website van zijn show.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737