Lizzo bevestigt relatie met ‘mystery man’

Lizzo (33) werd al een tijdje geleden met een mystery man aan haar zijde gefotografeerd. Dat deed natuurlijk heel wat geruchten over een relatie opwaaien. Maar nu zou de Juice-zangeres echt officieel van straat zijn. Dat nieuws bevestigde ze zelf tijdens een radio-interview met Andy Cohen. De identiteit van haar nieuwe partner wilde ze echter nog niet onthullen.

Lizzo is officieel niet meer single. Tijdens een radio-interview met Andy Cohen eerder deze week bevestigde de Truth Hurts-zangeres namelijk dat ze in een relatie zit. Wie deze gelukkige is, wil ze het liefst nog voor zich houden. Al is het gezicht van haar nieuwe vriend wel goed zichtbaar op een foto verkregen door E! News.

Interview

Het duo werd voor het eerst samen gefotografeerd aan het Crustacean restaurant in Beverly Hills afgelopen oktober. Daarna werden ze ook gespot op Valentijnsdag in een ander restaurant in West Hollywood, in Los Angels. Presentator Andy Cohen probeerde dus tijdens zijn interview met Lizzo op Radio Andy te weten te komen of die dates ook tot iets geleid hebben.

“Je werd in februari in LA gefotografeerd met een mysterieuze man”, zei Cohen verwijzend naar een foto die genomen werd van Lizzo en haar mysterieuze date op Valentijn. Toen de presentator vroeg of ze nog samen waren, lachte de zangeres luid voordat ze antwoordde: “Ja, whatever, ja”. Lizzo onthulde ook dat haar vriend aanwezig was toen ze afgelopen weekend Saturday Night Live presenteerde en ook nog de muzikale gast van de avond was.

Vervolgens vroeg Cohen ook of Lizzo daten niet moeilijk vindt vanwege haar beroemdheidsstatus. Daarbij vertelde ze dat het samenzijn met de “juiste persoon” dingen gemakkelijker maakt.

Nieuw liefdesalbum

In een eerder interview met Variety, in februari, gaf Lizzo wel al toe “een beetje” verliefd te zijn. Daarbij vertelde ze ook dat haar aankomende album tot haar eigen verbazing geïnspireerd werd door liefde en romantiek. “Het is een liefdesalbum”, onthulde ze toen.

Nieuwsgierig geworden naar hoe een verliefde Lizzo dan precies klinkt? We zullen het vanaf 15 juli kunnen horen wanneer haar nieuwe album ‘Special’ uitkomt.

Beluister het interview met Lizzo hieronder:

Meer
Lees meer...