Lizzo lanceert nieuwe ontbijthype op TikTok: nature’s cereal

Zangeres Lizzo zit op TikTok en hoewel je misschien zou verwachten dat ze daar nieuwe nummers zou promoten, is het iets helemaal anders waarmee ze populair wordt op de app. Lizzo maakte namelijk “nature’s cereal” naar het recept van TikTokker @natures_food en op haar aanraden is iedereen het recept nu aan het uitproberen.

Als je tijdens het scrollen op je For You-page plots heel wat mensen fruit met kokoswater ziet eten, dan is daar één schuldige voor. Zangeres Lizzo heeft namelijk het recept van TikTokker @natures_food aangeraden op haar profiel en daardoor wil iedereen het nu uitproberen.

Nature’s cereal

Nature’s cereal, ofwel cornflakes van de natuur, groeide in sneltempo uit tot een nieuwe rage nadat Lizzo het uitprobeerde. Het recept is heel simpel. Je neemt je favoriete fruit (granaatappel, blauwe bessen en aardbeien in het geval van Lizzo), doet dat in een kom en giet er kokoswater bij. Lizzo voegt ook nog enkele ijsblokjes toe.

In haar eerste TikTok over nature’s cereal laat Lizzo weten dat het lekker is. Maar later diezelfde dag volgde een tweede video waarop Lizzo liet weten dat ze verslaafd was aan de combinatie van fruit met kokoswater. “Het is zo lekker. Je moet het ook uitproberen.” En meer hadden de fans van Lizzo niet nodig om het recept ook uit te proberen. Veel mensen laten alvast weten dat ze fan zijn van nature’s cereal. Andere zijn dan weer minder enthousiast.

Bekijk hier de TikTok van Lizzo:

@lizzo

🫐🍓🥥 it’s actually really good y’all @natures_food

♬ Romantic Piano – Piano

Het originele recept komt van TikTokker @natures_food:

@natures_food

nature’s cereal #fruit #fruits #share

♬ original sound – 🥭Fruits & Leaves🍃

Lizzo reageerde ook al op enkele mensen die het recept op haar aanraden uitprobeerden:

@lizzo

#duet with @bretmanrock @natures_food 🤌🏾

♬ original sound – bretmanrock
@lizzo

#duet with @jeremyscheck I want some vegan pasta please

♬ original sound – Jeremy Scheck
@lizzo

#duet with @greyandmama thenk u mama 🥺

♬ Wouldn’t It Be Nice – Kate McGill
@lizzo

#duet with @spicekingcam not the coconut milk hahahaha and tajin 👀👀👀👀👀

♬ original sound – Spice King
@lizzo

#duet with @amberchardae WHAT I TELL YALL 😎

♬ original sound – Amber Chardae
Meer
Lees meer...