Lofi Girl krijgt mannelijk gezelschap: maak kennis met Synthwave Boy

Er was de afgelopen dagen heel wat te doen op de livestream van Lofi Girl. Zo was onze favoriete study buddy eerst in de ban van een blauw licht in een kamer in een flatgebouw in de achtergrond en werd het mysterie rond die kamer steeds groter. Maar nu kennen we de uitkomst.

Velen onder jullie hebben waarschijnlijk al talloze uren doorgebracht met Lofi Girl. Maar nu kan je ook luisteren en kijken naar Synthwave Boy. Hij werd onlangs op een bijzondere manier voorgesteld.

Mysterie

Trouwe kijkers van Lofi Girl kregen de afgelopen dagen te maken met een mysterie. In de stad die te zien is uit het raam van Lofi Girl, was plots een flikkerend blauw licht te zien. Tegelijkertijd verscheen er ook een nieuwe stream op het account van Lofi Girl op YouTube. Daarbij was de deur van een kamer te zien met een blauwe inrichting.

In de kamer was ook een aftelklok te zien die aftelde naar 11 april. Ondertussen verdween Lofi Girl van haar stream en begon het beeld daar in te zoomen op het blauwe licht. Dat blauwe licht bleek uiteindelijk dezelfde kamer te zijn, maar dan bekeken vanuit het raam.

Synthwave Boy

Op precies hetzelfde moment verscheen op de twee streams een jongen met een klein hondje. Hij kwam de kamer binnen en zet zich neer achter zijn computer. De jongen zet z’n computer aan en zet z’n hoofdtelefoon op. Op dat moment zoomde de stream van Lofi Girl opnieuw uit naar het vertrouwde zicht en begon de tweede stream synthwave te spelen.

Lofi Girl heeft dus een vriendje gekregen en hij luistert naar synthwave. De twee streams zijn te vinden op het YouTube-account van Lofi Girl en spelen de hele dag respectievelijk lofi hiphop en synthwave. Een leuke toevoeging daarbij is dat je vanuit de kamer van Synthwave Boy die van Lofi Girl kan zien en vice versa.

@k._.ontent honored to have witnessed history today #lofigirl #lofiboy #lofigirllore #youtubelive #lofi #lofibeats #fypシ ♬ original sound – 꽃

Beluister de stream van Synthwave Boy hier:

Lofi Girl bestaat natuurlijk ook nog steeds. Haar stream vind je hier:

Meer
Lees meer...