“Lofi Girl” heet nu ook echt Lofi Girl

Iedereen kent haar wel, “Lofi Girl” op YouTube. Het getekende meisje dat 24/7 aan het studeren is. Tijdens het filmpje speelt lofi hiphop die voor velen motiverend werkt tijdens het studeren of werken. Het account waarop de video 24/7 gelivestreamed wordt, heette tot voor kort ChilledCow, maar niemand noemde het account zo. Daardoor gaat het nu voor een logische naamsverandering.

Lofi Girl heeft jou misschien al door urenlange studeersessies geholpen, of je geholpen om te focussen op een paper. Maar hoewel wij haar allemaal al jarenlang Lofi Girl noemen, heette het account waarop ze te bezichtigen is al al die tijd ChilledCow. Maar daar hebben de mensen achter het account nu verandering in gebracht.

Lofi Girl

Met een post op Twitter maakt ChilledCow bekend dat het niet langer luistert naar de naam ChilledCow. Vanaf nu heet het account achter de video van Lofi Girl ook echt Lofi Girl. “Vandaag is een belangrijke dag voor het account”, zo laat ChilledCow weten. “Het is onze 6de verjaardag en ik wilde van de gelegenheid gebruikmaken om aan te kondigen dat de naam van het account verandert naar Lofi Girl.”

“Dit was een moeilijke beslissing om te maken, maar onze drijfveer is dat de naam ChilledCow jaren geleden gekozen is en niet meer weerspiegelt waar het account over gaat.” En het account, dat gaat nu vooral over Lofi Girl. Dus is de naamsverandering geen verrassing. Dus nu kan je ook echt officieel naar Lofi Girl kijken en luisteren.

Lofi Girl streamt al jarenlang (de huidige stream ging van start op 22 februari 2020) rustige lofi hiphop nummers. Deze muziek helpt velen bij het studeren of werken.

Geniet hier mee van de relaxerende beats van Lofi Girl:

Meer
Lees meer...