‘Love Alarm’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

De populaire Koreaanse reeks (K-drama) Love Alarm komt binnenkort terug met het tweede seizoen. Daarom heeft Netflix nu een trailer gelost voor dat seizoen. Daarin krijgen we te zien dat de love triangle rond Jojo, Sun-oh en Hye-yeong nog steeds stevig aanwezig is.

Op Valentijnsdag maakte Netflix bekend dat het tweede seizoen van de Koreaanse reeks Love Alarm op 12 maart verschijnt. En nu geeft de streamingdienst ons ook een eerste blik op dat tweede seizoen in een gloednieuwe trailer.

Love Alarm

Love Alarm is een van de eerste Koreaanse dramareeksen (K-dramas) die gemaakt werden voor Netflix. De reeks is gebaseerd op de gelijknamige webtoon van Kye-Young Chon.

Love Alarm (좋아하면 울리는 in het Koreaans) gaat over een bijzondere datingapp genaamd Love Alarm. Die app vertelt je wanneer iemand binnen een straal van 10 meter een oogje op je heeft. Als die persoon in je virtuele bubbel stapt, dan gaat jouw Love Alarm af. Op die manier kom je snel te weten of je crush ook verliefd is op jou, maar het brengt ook heel wat negatieve aspecten met zich mee.

Cliffhanger

In de reeks volgen we vooral Kim Jojo (Kim So-hyun). Zij was aanvankelijk geen fan van de app, maar installeerde hem later wel. Maar daardoor kwam ze te weten dat twee jongens op haar school een oogje hadden op haar: de populaire Hwang Sun-oh (Song Kang) en zijn beste vriend, de verlegen Lee Hye-yeong (Jung Ga-ram). Sun-oh is er uiteindelijk sneller bij en hij en Jojo worden een koppel. Maar wanneer Jojo leert dat ook Hye-yeong een oogje op haar heeft, wordt de situatie ingewikkeld en krijgt ze van de maker van de app een speciaal schild waarmee ze haar eigen gevoelens kan afschermen. Op die manier dumpt ze Sun-oh en gaan de drie apart verder.

Vier jaar later zijn ze elkaar uit het oog verloren maar komen de drie uiteindelijk opnieuw in contact. En daarbij krijgen we een nieuwe Hye-yeong te zien. Hij is zelfzekerder dan hij was op school en is nog steeds verliefd op Jojo. Hye-yeong is echter geen fan van Love Alarm en hij probeert Jojo op “de ouderwetse manier” voor zich te winnen. Maar ook Sun-oh is zijn oude liefde nog niet vergeten. Op het einde van het eerste seizoen is zo te zien dat zowel Sun-oh als Hye-yeong nog steeds Jojo’s Love Alarm doen afgaan. Maar wiens Love Alarm kan zij doen rinkelen?

Trailer

In de officiële trailer voor het tweede seizoen is te zien dat de twee heren nog steeds hun zinnen hebben gezet op Jojo. Daarbij zorgt de nieuwste feature van Love Alarm er wel voor dat Hye-yeong te weten komt dat Jojo verliefd kán worden op hem.

Maar op wie Jojo verliefd is, dat weet voorlopig niemand. Want het schild is nog steeds actief. Om dat schild te verwijderen heeft ze oprichter Cheon Duk-gu (Lee Jae-eung) nodig. Maar het is niet duidelijk of die nog in leven is. Zal ze haar schild kunnen verwijderen? Of zal Jojo uiteindelijk in staat zijn om zelf haar hart te volgen?

Bekijk hier de trailer voor het tweede seizoen van Love Alarm:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Lees ook:

(fv)

Meer
Lees meer...