‘Love Island’-update: Seba en Martin uit elkaar

Love Island
Facebook Love Island

Het eerste en langste koppel van Love Island is uit elkaar. Sebastiana en Martin hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat liet Sebastiana zelf weten via haar Instagramstories. Daarmee eindigt het liefdesverhaal van Love Islands langste koppel.

De relatie van Sebastiana en Martin uit Love Island leek geen lang leven beschoren. Sebastiana kondigde zelf aan via haar Instagram dat de twee niet langer een koppel zijn. Daarmee is het langste koppel van Love Island uit elkaar.

Martin en Sebastiana leken het perfecte koppel op Love Island. De twee konden het goed vinden met elkaar vanaf het begin van het programma. Ze waren het eerste koppel en zijn ook altijd bij elkaar gebleven. Velen dachten dat zij het programma gingen winnen, maar ze werden tweede, na Dennis en Aleksandra.

Instagram

Sebastiana laat weten op haar Instagram dat ze Martin altijd zal blijven steunen en dat er geen hard feelings zijn. De twee besloten volgens Sebastiana samen om een punt te zetten achter hun relatie.

Fans van de twee hebben het moeilijk. Ze begrijpen niet waarom de twee uit elkaar zijn, aangezien ze het perfecte koppel waren op Love Island. Er komt ook kritiek op Sebastiana en Martin. Sommige fans denken dat ze het puur voor het geld deden. Zeker omdat ze nu, een maand na het programma, al uit elkaar zijn. Sebastiana heeft zelf nog niet gereageerd op die geruchten.

Finale

Het koppel had een groot potentieel (aka potentie, als je de serie gekeken hebt) om de finale van Love Island te winnen. Ze waren al vanaf dag één een koppel en hielden dat onafgebroken vol tot het einde van het programma. Uiteindelijk waren Denzel en Aleksandra hen voor. Zij zijn de winnaars van Love Island 2019. Denzel en Aleksandra en ook de andere finalisten van het programma zijn nog altijd samen. Voor Sebastiana en Martin eindigt het liefdesverhaal jammer genoeg.

Gesponsorde artikelen