‘Lover, Stalker, Killer’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een nieuwe documentaire. Het gaat om Lover, Stalker, Killer. In die film zal Dave Kroupa zijn verhaal doen. Hij belandde in een driehoeksrelatie die uiteindelijk z’n leven verwoestte.

Netflix heeft ondertussen al tientallen documentaires uitgebracht en daar komt er nu nog eentje bij. In Lover, Stalker, Killer volgen we het opmerkelijke verhaal van Dave Kroupa, die tijdens het daten in een driehoeksverhouding belandde. En die eindigde met een moord.

Lover, Stalker, Killer

Het verhaal van Dave Kroupa begint in 2012. Hij is op dat moment net weer single en probeert via een datingsite een nieuwe partner te vinden. Al snel leert hij daar Cari Farver kennen en zij beginnen met wederzijdse instemming een no-strings-attached-relatie. Niet veel later komt er ook een tweede vrouw in het leven van Dave, Liz Goylar. Ook met haar voelt Dave meteen een goede band.

Maar plots krijgt Dave een bericht van Cari waarin ze schrijft dat hij haar leven verpest heeft. En dat ene berichtje werden er al snel duizenden. In die berichten begon Cari Dave maar ook Liz te bedreigen. En het bleef niet enkel bij bedreigingen. In de trailer kregen we zo ook al beelden te zien van een brand en horen we een 911-oproep waarin een vrouw zegt dat ze neergeschoten werd.

Lover, Stalker, Killer is een documentaire in één deel van anderhalf uur. De documentaire werd geregisseerd door Sam Hobkinson, die in het verleden al verantwoordelijk was voor documentaires The Confession, Misha and the Wolves en Fear City: New York vs the Mafia.

Bekijk hier de officiële trailer voor Lover, Stalker, Killer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...