Left Right
scrollTop top

Maisie Williams heeft haar haar en wenkbrauwen gebleekt en is bijna onherkenbaar


Maisie Williams
© Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM (via Isopix)

Maisie Williams, die we kennen als Arya Stark uit Game of Thrones, heeft een drastische nieuwe look. De actrice was aanwezig op de Brit Awards waar ze de Global Icon Award mocht uitreiken aan Taylor Swift. Maar ze zag er compleet anders uit dan we gewoon zijn.

We leerden Maisie Williams in 2011 kennen als Arya Stark uit Game of Thrones. De actrice was toen amper 14 jaar oud en zag eruit als een typische Stark, met donker haar en donkere wenkbrauwen. In de jaren na Game of Thrones zagen we al dat Maisie geregeld haar haren in een andere kleur verft. Maar haar nieuwste look is wel heel bijzonder.

Gebleekt haar en wenkbrauwen

Maisie Williams had tijdens de Brit Awards de eer om de Global Icon Award uit te reiken aan Taylor Swift. Dat deed ze met haar nieuwe look. Maisie heeft namelijk haar haar en haar wenkbrauwen gebleekt. En vooral doordat haar volle donkere wenkbrauwen niet meer zo zichtbaar zijn, ziet de actrice eruit als een heel ander persoon.

Maar dat alles is natuurlijk niet zomaar. Maisie zal voor de reeks Pistol over de Sex Pistols namelijk in de huid kruipen van model en punkicoon Pamela Rooke/Jordan. En die heeft natuurlijk kenmerkend wit haar en dito wenkbrauwen. De actrice loopt al enkele weken rond met haar nieuwe look, maar toonde die voor het eerst aan de camera’s tijdens de Brit Awards.

Maisie deelde na de Brits een foto samen met Taylor Swift:

Maar ze toonde haar nieuwe look eerder al aan haar volgers op Instagram:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…