Make-up Revolution komt met ‘Friends’-collectie

Friends make-up
Friends

Friends mag dan wel al 25 jaar oud zijn, de reeks is nog steeds razend populair. Daarom komt er nu nog steeds nieuwe merchandise uit. De nieuwste Friends-merch is een heuse make-upcollectie van Revolution.

Op 22 september 2020 zal het precies 26 jaar geleden zijn dat de eerste aflevering van Friends uitgezonden werd. Vorig jaar werd de 25ste verjaardag van de reeks uitgebreid gevierd, maar ook de 26ste zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Want er komt een make-upcollectie gebaseerd op de personages uit de reeks.

Friends x Revolution

Het is het make-upmerk Revolution dat de Friends-collectie uitbrengt. De collectie bestaat uit één groot oogschaduwpalet, drie kleine paletten en drie lipsticks. De lipsticks en de kleine paletten zijn gebaseerd op de vrouwelijke hoofdpersonages uit de reeks.

Zo is er dus een Monica-, Rachel- en Phoebe-lipstick en een speciaal aangepast oogschaduwpalet voor elk van de personages. De kleuren in die paletten kregen ook toepasselijke namen. Zo zitten er in het Monica-palet kleuren als Clean, Chef en Geller Cup. Het Rachel-palet heeft dan weer kleuren als Tag, Chip en On A Break en Phoebe heeft de kleuren Lobster, Flaky en Smelly Cat.

Ugly Naked Guy, Mr. Heckles en Fun Bobbie

In het grote palet kreeg zowat elk personage uit Friends een persoonlijke oogschaduwkleur. Natuurlijk zijn er kleuren voor de zes hoofdpersonages van de reeks: Ross, Chandler, Joey, Monica, Rachel en Phoebe. Maar ook de grotere en kleinere nevenpersonages kregen een eigen kleur.

Zo zijn er dus kleuren voor Gunther, Janice en het aapje Marcel, maar ook Ugly Naked Guy, Mr. Heckles en Fun Bobbie werden alle drie voorzien van een eigen kleurtje.

De kleine paletten kosten elk 12 dollar, de lipsticks kosten 8 dollar en het grote palet kan je kopen voor 28 dollar. Tot slot is er in de collectie ook een spiegel te verkrijgen, waarvan de prijs nog niet bekend is. De volledige collectie zal beschikbaar zijn op 16 september.

Bekijk hier al een sneak peek van de collectie:

Friends-reünie

Ondertussen is het ook nog steeds wachten op de Friends-reünie met de volledige cast. Die stond normaal gepland voor het voorjaar van 2020, maar de coronapandemie zorgde ervoor dat de opnames voor de reünie uitgesteld moesten worden.

In juli lieten verschillende acteurs nog weten dat de opnames zouden plaatsvinden in augustus, maar ondertussen is er nog steeds geen nieuws bekend over de opnames van de reünie.

Gesponsorde artikelen