Makers van ‘Stranger Things’ en ‘The End Of The F***ing World’ lossen eerste teaser van het nieuwe ‘I Am Not Okay With This’

Teaser van I Am Not Okay With This gelost
Netflix

Op 26 februari komt er een nieuwe veelbelovende serie op Netflix. De makers van Stranger Things en The End Of The F***ing World hebben de handen in elkaar geslagen voor de nieuwe serie I Am Not Okay With This. Een serie over de coming-of-age van een jong meisje met superkrachten.

Zowel Stranger Things en The End Of The F***ing World zijn een gigantisch succes. Dat was voor de makers van beide reeksen een reden om nu samen een serie te maken. De nieuwe reeks I Am Not Okay With This is daar het resultaat van.

Het verhaal

De serie is gebaseerd op een gelijknamig comic book
BookDepository

Het verhaal van de serie komt oorspronkelijk uit het gelijknamige comic book van Charles Forsman, dat in 2017 uitkwam. I Am Not Okay With This gaat over de jonge Syd. Syd is net als veel andere tieners bezig met het ontdekken van haar identiteit. Ze wordt verliefd op haar beste vriend, heeft een aantal problemen thuis en moet de middelbare school zien te overleven. Dat allemaal terwijl ze een superkracht heeft. Stranger Things, we see you.

De serie belooft een succes te worden. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sofia Bryant en Wyatt Oleff, twee acteurs uit de horrorfilm IT, de productie ligt in handen van 21 Laps Entertainment (Stranger Things) en de regie is voor Jonathan Entwistle (The End Of The F***ing World). Het ziet er alleszins veelbelovend awkward uit!

Bekijk hier de eerste beelden van I Am Not Okay With This!

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix

Gesponsorde artikelen