Mark Zuckerberg heeft weer een (heel ambitieus) nieuw voornemen voor 2018

Mark Zuckerberg heeft weer een (heel ambitieus) nieuw voornemen voor 2018

Ook in 2018 heeft Facebook-oprichter Mark Zuckerberg een goed voornemen voor zichzelf gemaakt. Hij wil dit jaar de problemen op Facebook aanpakken. Weg met misbruik, hacken en andere foute toestanden.

Mark Zuckerberg heeft al wat gepresteerd in zijn leven. Hij richtte Facebook op, trouwde met de liefde van zijn leven, voedt twee schattige dochtertjes op én daagt zichzelf sinds 2009 elk jaar uit met een goed voornemen.

Zo heeft hij eens elke dag een das gedragen in plaats van een hoodie, heeft hij een jaar lang elke dag code geschreven, heeft hij een jaar lang elke week een nieuw boek gelezen en heeft hij een robot gemaakt die doet denken aan Jarvis uit Iron Man.

Facebook herstellen

In 2017 wou Zuckerberg nog een bezoek brengen aan alle staten van de Verenigde Staten en ook nu, voor 2018 heeft Mark een uitdaging voor zichzelf: hij wil Facebook herstellen.

Zuckerberg wil iets doen tegen haat en misbruik op zijn socialenetwerksite en wil ook strijden tegen hackers waarbij hij doelt op de Russische inmenging tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen via Facebook. De CEO van Facebook wil dat zijn website opnieuw een leuke plaats wordt om tijd te spenderen en wil terug naar de oorspronkelijke baseline van Facebook: Give People The Power.

Succes Mark!

Lees hier de volledige post van Mark Zuckerberg:

Gesponsorde artikelen