Left Right
scrollTop top

Je kan nu mediteren met Maury the Hormone Monster uit ‘Big Mouth’


Maury mediteren Big Mouth
© Netflix

Het vierde seizoen van Big Mouth verschijnt op vrijdag 4 december op Netflix. Om ons helemaal warm te maken voor dat seizoen heeft Netflix nu een bijzondere video gedeeld. Daarin geeft Maury the Hormone Monster ons een meditatiesessie en dat doet hij natuurlijk volledig op z’n Maury’s.

Big Mouth komt volgende week met een nieuw seizoen. Om ons daarop voor te bereiden en helemaal tot rust te komen – ahem – heeft Netflix nu een meditatiesessie met Hormone Monster Maury gepost.

Mediteren met Maury

We kennen Maury vooral als een stresserend Hormone Monster, maar deze keer zal hij proberen om je helemaal tot rust te brengen. In een video van iets meer dan twee minuten houdt hij een meditatiesessie met een bijzonder doel.

Want wie had er nu ook gedacht dat een meditatiesessie met Maury the Hormone Monster een normale meditatiesessie zou zijn. Het doel van de sessie is namelijk “the full release” bereiken, en ja, het gaat daarbij over die release. En ook in de rest van de video zitten heel wat bijzondere – lees: dubbelzinnige – uitspraken verscholen.

Bekijk hier de meditatiesessie van Maury the Hormone Monster:

Big Mouth seizoen 4

Het vierde seizoen van Big Mouth kreeg onlangs al een trailer. Daarin kregen we al te zien dat het seizoen zich grotendeels zal afspelen op een zomerkamp. We maken ook kennis met een nieuw wezen: de Anxiety Mosquito.

Maar het meest choquerende uit de trailer is waarschijnlijk dat Missy haar salopette, op aanraden van haar Hormone Monstress, zal inruilen voor een gewone jeansbroek. Missy krijgt dit seizoen ook een nieuwe stem. Dat komt doordat haar stemactrice Jenny Slate zelf besliste dat het ongepast was om als blanke vrouw haar stem te verlenen aan een gekleurd personage.

Big Mouth is één van onze 50 beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  681.250
 • Aantal
  doden
  20.554