‘Big Mouth’ seizoen 4 krijgt een trailer en een releasedatum

Netflix kondigde gisteren aan dat er vandaag een trailer zou komen voor het vierde seizoen van Big Mouth. En de streamingdienst heeft z’n woord gehouden. In de gloednieuwe trailer leren we een nieuw monster kennen, Tito the Anxiety Mosquito. Op het einde lost Netflix ook nog de releasedatum voor de nieuwe afleveringen van Big Mouth: 4 december.

Het was zo aangekondigd, en het is ook gebeurd. Vandaag is een trailer voor het vierde seizoen van Big Mouth op de wereld losgelaten. In die video leren we een nieuw hormoonmonster kennen, Tito the Anxiety Mosquito. Die mug duikt – zoals de naam al doet vermoeden – op wanneer de Big Mouth-personages angstig worden.

4 december

En zoals het altijd het geval is bij Netflix-trailers, moeten we die van Big Mouth seizoen 4 ook helemaal tot op het einde bekijken. Daar is namelijk de releasedatum van dat gloednieuwe seizoen te vinden. De nieuwe afleveringen van Big Mouth zijn op 4 december terug te vinden op Netflix!

Bekijk hier de trailer van Big Mouth seizoen 4:

Missy

In die nieuwe afleveringen zal Missy anders klinken. Dat komt doordat een nieuwe stemactrice verantwoordelijk wordt voor de stem van het personage. Jenny Slate, die de stem van Missy in de eerste drie Big Mouth-seizoenen insprak, vond het namelijk niet kunnen dat zij als blanke vrouw de stem van een zwart personage insprak.

Vanaf 4 december zal Missy de stem van comédienne Ayo Edebiri krijgen. Zij werkte al mee aan de eerste seizoenen van Big Mouth, maar zal nu dus ook te horen zijn. Het was Jenny Slate zelf die aankondigde dat ze niet langer de stem van Missy zou inspreken. Dat deed ze via een uitgebreide post op Instagram.

Big Mouth is één van de 50 beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...