‘Big Mouth’ krijgt een spin-off op Netflix

Netflix heeft een spin-off aangekondigd van Big Mouth. Sinds kort staat het derde seizoen van de animatiereeks Big Mouth op Netflix, maar we mogen dus nog meer verwachten van Nick Kroll en co.

Het derde seizoen is nog maar net uit en er is al meer goed nieuws voor fans van Big Mouth. Netflix kondigde namelijk aan dat er een spin-off komt van de reeks en die mogen we binnenkort verwachten.

Human Resources

De spin-offreeks van Big Mouth zal Human Resources heten en heeft als tagline “We manage people”. Het zal zich dus afspelen in de werkplaats van de gekende Hormone Monsters. In de superkorte teaser die getoond werd op New York Comic-Con kunnen we alvast een nieuw soort monster zien. De reeks zal dus waarschijnlijk gaan over alle monsters die de mensen bijstaan en dus niet enkel de gekende Hormone Monsters.

De spin-off zal, net zoals Big Mouth zelf, gemaakt worden door Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin, Jennifer Flackett en Kelly Galuska. Naast deze nieuwe spin-offzal Big Mouth ook sowieso nog terugkomen, want Netflix heeft nog een vierde, vijfde én zesde seizoen besteld van de reeks.

Bekijk hier onze top 50 van de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...