‘Big Mouth’ seizoen 4 krijgt vrijdag eerste trailer

Netflixreeks Big Mouth krijgt een eerste trailer voor het vierde seizoen. Die zal op vrijdag 13 november verschijnen. Aangezien de teaser voor deze trailer precies om 17 uur gepost is, mogen we de trailer morgen ook op dat uur verwachten.

De animatiereeks Big Mouth is een groot succes op Netflix. De reeks gaat over de pubertijd, waarbij de puberende jongeren bijgestaan worden door hormoonmonsters.

Big Mouth seizoen 4

In oktober 2019 verscheen het derde seizoen van Big Mouth. Nog voor dat seizoen verscheen, bevestigde Netflix al dat de serie nog eens drie extra seizoenen krijgt. Het eerste van die drie, het vierde seizoen dus, komt er binnenkort aan.

Zo liet stemacteur Jason Mantzouka (Jay Bilzerian) in oktober 2019 weten dat de stemopnames voor het vierde seizoen er al opzaten. In een interview met Esquire kreeg hij namelijk vragen over het derde seizoen. Maar had soms moeite met wat hij al of niet kon verklappen. “Ik heb net ook het hele vierde seizoen opgenomen. Ik kan niet goed herinneren wat er gebeurde in het derde en wat in het vierde seizoen.”

Maar we zullen niet lang meer moeten wachten op dat vierde seizoen. Want op vrijdag 13 november krijgt het seizoen een eerste trailer. Dat is aangekondigd in een teaser via sociale media. In die teaser voor de trailer zien we de bekende gezichten (en hormoonmonsters) uit Big Mouth rond een kampvuur zitten en uit dat vuur komt een nieuw monster. De volledige trailer krijgen we dus op vrijdag 13 november om 17 uur Belgische tijd te zien. Daarbij zullen we waarschijnlijk ook de releasedatum krijgen.

Nieuwe stem voor Missy

In het vierde seizoen zal Missy ingesproken worden door een nieuwe stemactrice. Dit komt omdat Jenny Slate, die de stem tijdens de eerste drie seizoenen verzorgde, het niet meer gepast vond om als blanke vrouw de stem van een zwart personage in te spreken.

In de nasleep van de Black Lives Matter-protesten in de Verenigde Staten beslisten verschillende blanke stemacteurs om afstand te doen van hun gekleurde personages. In het vierde seizoen zal Missy zo ingesproken worden door de zwarte comediènne Ayo Edebiri. Zij werkte al achter de schermen bij Big Mouth, maar zal nu dus ook te horen zijn in de reeks.

Meer
Lees meer...