Megan Thee Stallion kondigt samenwerking met K-popgroep TWICE aan

Megan Thee Stallion brengt op vrijdag 25 oktober het album ‘Megan: Act II’ uit. Het gaat om de deluxe-versie van haar derde studioalbum ‘Megan’, dat in juni van dit jaar verscheen. Op het album zullen enkele nieuwe nummers te vinden zijn, maar ook remixes van de nummers van ‘Megan’. Op een van die remixes mogen we de K-popgroep TWICE verwachten. Ook RM van BTS is op het album te vinden door de samenwerking Neva Play.

Morgen, op vrijdag 25 oktober, verschijnt het album ‘Megan: Act II’ van Megan Thee Stallion. Nu heeft ze al de tracklist voor het album aangekondigd, waaruit blijkt dat ze de krachten bundelde met de K-popgroep TWICE. De negenkoppige meidengroep zal te horen zijn op een nieuwe remix van het razend populaire nummer Mamushi.

TWICE

TWICE maakte haar debuut op 20 oktober 2015 als eerste girlgroup van JYP Entertainment sinds Miss A uit 2010. Vanaf hun eerste single Like Ooh-Ahh werd duidelijk dat TWICE muzikaal voor een andere weg koos. De groep gaat resoluut voor aanstekelijke popmuziek, waarmee ze al snel uitgroeiden tot een van de populairste K-pop girlgroups aller tijden.

De groep bestaat uit negen leden, waarvan vijf Zuid-Koreaanse, drie Japanse en één Taiwanese. Vooral door die drie Japanse leden, mag het geen verrassing zijn op welk nummer van Megan Thee Stallion TWICE te horen zal zijn.

Mamushi

TWICE zal te horen zijn op een nieuwe remix van het populaire nummer Mamushi van Megan Thee Stallion. Voor de originele versie van het nummer werkte de rapster al samen met de Japanse rapper Yuki Chiba. Daardoor is een groot deel van de tekst van de song in het Japans.

TWICE is niet de enige K-popartiest die op het album te horen zal zijn, want ook RM van BTS is te horen op een van de tracks. Het gaat om de samenwerking Neva Play dat vorige maand al verscheen.

Bekijk hier de aankondiging van de tracklist van ‘Megan: Act II’:

Meer
Lees meer...