Mensen onthullen hun meest gênante momenten na een onenightstand op populaire app Whisper

Mensen onthullen hun meest gênante momenten na een onenightstand op populaire app Whisper

Je bent op een knalfeestje en je amuseert je rot. Plots loop je iemand tegen het lijf en voor je het weet lig je tussen de lakens. Oeps! Maar de volgende ochtend schaam je je kapot en kan je niet snel genoeg weg zijn. Veel mensen hebben dit ongetwijfeld al meegemaakt. Op de populaire app Whisper vertellen mensen hun diepste geheimen en trucjes om de gênante momenten zo snel mogelijk te eindigen of … gewoon de benen te nemen!

In the heat of the moment doe je soms stomme dingen, zoals in bed duiken met iemand die je nog maar juist kent. Wat begon met een passionele nacht eindigde in een ongemakkelijke ochtend. Wat doe je dan om dat te beëindigen? Op de app Whisper ontdek je een aantal verrassende oplossingen na een onenightstand. De Britse krant The Daily Mail somde er een aantal sappige op. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

Oeps!

“Gisteravond had ik een onenightstand en ben ik ’s ochtends stiekem weggeglipt. Vandaag had ik een afspraak bij de dokter. Het bleek de kerel te zijn bij wie ik de nacht had doorgebracht.”

Auwch …

“Na een onenightstand met een kerel ben ik eens van de trap gevallen. Hij werd wakker, deed zijn deur open, realiseerde zich wat er was gebeurd en is terug gaan slapen.”

Er is niets gebeurd hoor …

“Ik heb tijdens een onenightstand over heel zijn bed overgegeven. Hij werd niet wakker, dus ik ben gewoon naar buiten geslopen. De volgende ochtend kreeg ik een berichtje van hem om zich te excuseren omdat hij zo had overgegeven.”

Ontbijt?

“Op een ochtend na een onenightstand sloop ik het huis uit van de jongen en kwam ik in de gang zijn ouders tegen. Ze wilden dat ik bleef ontbijten om me te leren kennen, maar ik heb gewoon de benen genomen.”

Zorg dat je alles meeneemt

“Ik had een onenightstand met een kerel en kroop door zijn raam omdat zijn hond aan de voordeur zat. Maar dan besefte ik plots dat ik mijn portefeuille vergeten was en ik dus terug moest.”

Gelukkig kan je altijd op je vrienden rekenen

“Na onenightstands belt mijn beste vriendin altijd compleet hysterisch en doet ze alsof er een noodgeval is. Zo heb ik een reden om te vertrekken.”

Sorry, maar een beroemdheid! Daar loop je toch niet van weg??

“Ik had ooit een onenightstand met een beroemdheid. De volgende ochtend schrok ik zo toen ik besefte wie hij was, dat ik me koortsachtig naar buiten haastte voordat hij wakker werd. Ik heb me nooit meer geschaamd dan toen.”

Gesponsorde artikelen