Met deze dames was Johnny Depp ook al verloofd

Het werd al een tijdje gefluisterd, maar nu lijkt het ook officieel: Amber Heard (27) en Johnny Depp (50) zijn verloofd. De twee leerden elkaar kennen in 2011 en begonnen te daten in de zomer van 2012, vlak nadat Johnny en Vanessa Paradis na 14 jaar uit elkaar gingen. Maar laten we vooral niet vergeten dat er daarvoor ook al enkele dames de revue passeerden…

1. Lori Anne Allison: getrouwd tussen december 1983 en 1985

Johnny trouwde met visagiste Lori Ann toen hij amper 20 jaar oud was. Zij stelde hem voor aan Nicholas Cage, acteur én neef van regisseur Francis Ford Coppola. Die ontmoeting leidde tot Johnny’s eerste grote rol, in de horrorklassieker A Nightmare on Elm Street. Het begin van een bloeiende carrière, maar ook het einde van het jonge huwelijk.

2. Sherilyn Fenn: een koppel (en even verloofd) tussen 1986 en 1988

Johnny en Sherilyn leerden elkaar kennen op de set van de studentenfilm Dummies. Ze begonnen te daten en waren zelfs even verloofd, maar gingen uit elkaar omdat ze het te druk hadden met hun carrières. Sherilyn werd later bekend door haar rol van Audrey Horne in Twin Peaks.

3. Jennifer Grey: een koppel (en even verloofd) in 1989

Ja, ook Dirty Dancing-actrice Jennifer Grey was ooit het liefje van Johnny. Meer nog: ze waren naar verluidt ook eventjes verloofd. Maar ook aan dat mooie liedje kwam een eind.

4. Winona Ryder: een koppel (en verloofd) tussen juni 1989 en 1993

Johnny en Winona leerden elkaar kennen op de première van Great Balls of Fire! in juni 1989 en begonnen kort daarna te daten. Enkele maanden later waren ze verloofd en liet Johnny een tatoeage zetten: “Winona Forever”. In 1993 verbraken ze echter hun verloving en veranderde Johnny zijn tattoo in “Wino Forever”.

5. Kate Moss: een koppel (en verloofd?) tussen 1994 en 1998

Johnny en Kate hadden gedurende vier jaar een knipperlichtrelatie. Volgens sommige bronnen waren de acteur en het supermodel zelfs even verloofd. Na zijn relatie met Kate Moss zou Johnny een korte flirt gehad hebben met collega-model Naomi Campbell.

6. Vanessa Paradis: een koppel tussen juni 1998 en juni 2012

Johnny leerde Vanessa kennen tijdens zijn opnames van The Ninth Gate in Frankrijk. Johnny wist onmiddellijk dat zij “de ware” was voor hem. Samen kregen ze twee kinderen: Lily-Rose Melody (geboren in 1999) en John Christopher “Jack” Depp III (geboren in 2002). Na veertien jaar – en zes maanden geruchten – kondigden de twee hun breuk aan in juni 2012. Ze waren nooit getrouwd.

Tijdens Johnny’s relatie met Vanessa Paradis waren er roddels over geflirt met onder andere Christina Ricci (1999), Penelope Cruz (2002), Keira Knightley (2003) en Marion Cotillard (2009).

7. Amber Heard: een koppel sinds juli 2012 en verloofd sinds kerstavond 2013

Nog volgens de geruchten was Amber Heard de reden voor de breuk tussen Johnny en Vanessa Paradis. De twee leerden elkaar kennen op de set van The Rum Diary in 2011. In de zomer van 2012 werden ze een koppel, met daarna enkele ups en downs. Sinds april 2013 zouden ze weer samen zijn. Op kerstavond vroeg Johnny Amber ten huwelijk en kreeg hij een positief antwoord.

Meer
Lees meer...