Met deze smartphones maak je de beste foto’s op reis

Met deze smartphones maak je de beste foto’s op reis

Als je op reis wil gaan, wil je altijd herinneringen opslaan of delen door de mooiste foto’s te nemen. Maar het is niet altijd even makkelijk om een gigantisch fototoestel op zak te hebben. Maar de kwaliteit van je smartphonecamera is misschien ook niet perfect. Daarom kan je best één van deze smartphones aanschaffen. Dan heb je zeker een goede camera op zak om de mooiste foto’s te trekken (en te delen).

Samsung Galaxy S9 plus: 949 euro

Als mooie reisfoto’s één van je prioriteiten is, kan je beter je Samsung upgraden naar de Galaxy S9+. Met een fotoscore van 99 op 100 zou dit toestel de beste moeten zijn. Dankzij een uitstekende resolutie, zelfs bij inzoomen, en helder beeld zou de S9+ levendige kleurenfoto’s kunnen leveren. Net wat we op reis nodig hebben!

Google Pixel 2: 720 euro

Deze smartphone heeft net naast de eerste plaats gegrepen en kreeg 98 punten voor de camera. Maar dat wil niet zeggen dat de foto’s slecht zullen zijn. Integendeel zelfs! Met een sterke autofocus en een goede flash, ga je in alle omstandigheden prachtige foto’s kunnen maken.

De Pixel 2 zou ook ideaal zijn voor mensen die video’s willen maken, want daarvoor kreeg het toestel ook een mooie score van 96 punten.

Apple iPhone X: 949 euro

Op de derde plaats staat iPhone X met 97 punten. De iPhone X zou een goede zoom moeten hebben en heel goed scoren door de levendige kleurenfoto’s. Vooral als je de camera vergelijkt met iPhone 8 is er een grote verbetering. Nu kan je nog mooiere foto’s nemen met de X.

Huawei Mate 10 Pro: 799 euro

Dit toestel heeft voor de camera ook 97 punten gekregen. Deze score heeft het toestel te danken aan een camera met oog op details zoals rekening houden met licht en een goede zoom. Daarnaast zou de autofocus uitstekend zijn. Meer hebben we op reis niet nodig, toch?

Laat die kleurrijke foto’s met veel dieptezicht maar komen!

Apple

Gesponsorde artikelen