Left Right
scrollTop top

Miley Cyrus in nostalgische bui: “Ik blijf Hannah Montana, voor eeuwig en altijd”


Miley Cyrus in nostalgische bui: “Ik blijf Hannah Montana, voor eeuwig en altijd”

Groot nieuws voor alle Hannah Montana fans, Miley Cyrus is in een heel nostalgische bui. De actrice nam dezelfde coupe aan als haar alter ego en zong op de koop toe nog eens ‘Best of Both Worlds’. Keert de actrice terug naar haar rol? Op Twitter deelde Miley via een filmpje mee dat ze Hannah Montana zou blijven, voor eeuwig en altijd. 

Hoe hard verschoten we wel niet toen Miley Cyrus ineens haar, haar afschoor en op een bal zittend, halfnaakt de kamer in vloog? Niet alleen sloeg ze het decor met een hamer aan stukken, ook onze jeugd werd een beetje vermorzeld. Na de uitkomst van het liedje ‘Wrecking Ball’ was de acrtice te zien in extravagante outfits, volgde er een break-up met haar vaste vriend Liam Hemsworth en zette ze verschillende tattoos en piercings. Ondertussen, acht jaar later is de actrice getrouwd met Hemsworth, blijven haar outfits binnen de perken en heeft ze terug lang haar. Maar nu we haar zo gewend zijn, komt de zangeres met een tweede shock: ze is terug Hannah Montana.

Bekijk hier haar video die ze plaatste op Twitter:

“Het was zo moeilijk om heen en weer te gaan, dat ik besloot dat Hannah te zijn voor eeuwig en altijd,” zei Miley in een video waarin ze haar nieuwe look onthulde, voordat ze eraan toe voegde: “Ze kreeg deze week veel pers, dankzij mij.” Op de achtergrond hoor je haar man Liam Hemsworth nog lachen.

#10YearChallenge

Op 28 maart, stuurde Cyrus haar nieuwe kapsel de wereld in op sociale media. Ze knipte zelf haar eigen haar zodat het perfect zou lijken op het iconische kapsel dat Hannah droeg in de Disney Channel-serie, de goudblonde kleur, platina-highlights en pony’s inbegrepen. Via Twitter liet ze nog weten dat ze de 10YearChallenge heeft gewonnen.

The Best of Both Worlds

Maar uiterlijk is niet het enige waar Miley aan terugdacht. Blijkbaar was Hannah Montana’s kapsel de perfecte gelegenheid voor de zangeres om “Best of Both Worlds” en “Nobody’s Perfect” in haar auto te rocken. De videos linkte ze naar een mysterieus @Hannahmontana Instagram-account. Hoewel de pagina vanaf nu nog geen berichten weergeeft, heeft deze al meer dan 60.000 volgers en volgt het slechts één iemand: namelijk Miley zelf. Tenslotte waarschuwde ze ons om “op de hoogte te blijven” van haar eigen Instagram-verhalen nadat het haar kapsel was onthuld. Het is allemaal nog mysterieus en niets is zeker maar stiekem verlangen wij in ons hart naar een Hannah Montana comeback.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…