‘Milo’ komt naar de bioscoop met eerste afleveringen nieuw seizoen

Goed nieuws voor de fans van de telenovelle Milo. Na de zomer gaat het tweede seizoen namelijk van start. Wat daarin staat te gebeuren, is nog een groot vraagteken. Maar een handvol fans zal er op 31 augustus al kunnen achterkomen tijdens de avant-première bij Kinepolis.

VTM lijkt de weg naar de bioscoop te hebben gevonden. Nadat de seizoensfinale van Familie al op groot scherm was te zien, volgt nu ook de seizoensopener van die andere dramareeks: Milo. Eind deze zomer zijn de eerste vier afleveringen bij Kinepolis Antwerpen te zien. Wie niet tot dan kan wachten, kan deze zomer ook al de band No Direction uit de reeks gaan bewonderen op verschillende festivals.

Milo

Milo zet – na Sara, LouisLouise, David, Ella en Lisa – een sterke traditie van telenovelles voort op VTM. De reeks gaat over Milo, gespeeld door zangeres Camille Dhont. Zij is een bakkersdochter met een gouden stem, die dat zangtalent verplicht voor de buitenwereld moet verbergen.

In het eerste seizoen zagen we meteen hoe dat moeilijker bleek dan aanvankelijk gedacht. Zo kwam ze haar grote idool Liam (Mathias Mesmans) tegen en kwam ze ook in een toxische schoolomgeving terecht. Daar wachtte heel wat intrige en jaloezie op haar. Of ze haar droom echt gaat kunnen waarmaken, valt nog af te wachten.

Avant-première

Het tweede seizoen gaat na de zomer van start, maar een handvol fans zal de eerste vier afleveringen al iets vroeger te zien krijgen. Op 31 augustus organiseren VTM en Kinepolis namelijk een speciale avant-première. Daar komen de eerste kijkers dus te weten hoe het afloopt met de sabotage van Liam en Milo bij Lou (Sieg De Doncker).

Naast de eerste vier afleveringen, krijgen de fans nog een extra verrassing. Tijdens de avant-première is ook de cast aanwezig.

Tickets en info vind je op de site van Kinepolis.

Meer
Lees meer...