‘Milo’: No Direction en Liam gaan op tour met hits uit de telenovelle

Hoewel het eerste seizoen van Milo bijna gedaan is, is er toch goed nieuws voor de fans van de telenovelle van VTM. De groep No Direction en Liam uit de reeks gaan deze zomer namelijk samen op tour. Er staan alvast al heel wat concerten gepland tijdens deze zomertour.

Vrijdag 21 juni komt er een einde aan het allereerste seizoen van de telenovelle Milo. Fans kunnen om 20.05 uur terecht op VTM voor de spannende ontknoping, waarbij er nog heel wat vragen opgelost moeten worden.

No Direction

Maar ook deze zomer is Milo niet helemaal verdwenen. No Direction, de band uit de reeks, heeft namelijk een hele concerttour gepland deze zomer. Dat doen ze samen met Mathias Mesmans, die als Liam de groep zal vervoegen. No Direction zelf bestaat uit Evelyne Chen, Héritier Tipo, Luka De Baets, Antje De Rop en Line De Dauw.

Het zestal zal tijdens die concerten optreden onder de naam ‘Liam en No Direction van Milo’. Samen zullen ze muziek brengen uit de telenovelle. De groep zal onder andere te zien zijn op Pennenzakkenrock in Mol, Genk On Stage, Moen Feest in Zwevegem en het Rijversfestival in Lievegem.

Album

Op de dag van de seizoensfinale – vrijdag 21 juni – komt ook het album uit met muziek uit het eerste seizoen van Milo. Dat is digitaal te beluisteren ook te koop via de gekende kanalen.

De seizoensfinale van Milo is vrijdag 21 juni om 20.05 te zien op VTM.

Meer
Lees meer...